Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: Paulo Sousa már nem a Videoton vezetőedzője

A székesfehérvári klub hivatalos honlapja adott hírt róla, hogy elváltak a piros-kékek és a szakember útjai. Utódja nagy valószínűség szerint a szintén portugál Sergio Conceição lesz.

 Hétfő délután a Videoton honlapja rövid közleményt jelentetett meg melyben megerősítik, hogy a portugál szakember másfél év után távozik posztjáról.

 „Elválunk egymástól… A sikeres őszi szezon után és a csapat töretlen szakmai fejlődése közepette sajnálattal kell hírt adnunk arról, hogy a Videoton FC vezetése és Paulo Sousa vezetőedző szerződést bontott. Paulo Sousa családi okokból döntött úgy, hogy távozik csapatunktól.

A szerződésbontás a szerződés szabályainak megfelelően, az európai standardok szerint zajlott, a két fél között nincs jogi vagy egyéb jellegű vita.

A klub tulajdonosa és vezetése szívből köszöni Paulo Sousának a csapat érdekében vállalt szenvedélyes és áldozatos munkáját. Ennek a munkának az eredményei önmagukért beszélnek – a Videoton FC Paulo Sousa szakmai vezetésének és maximalizmusának köszönhetően térhetett vissza az európai labdarúgás felső mezőnyébe.

Klubunk napokon belül bejelenti döntését az új vezetőedző személyéről.” – fogalmaz a vidi.hu-n közzétett közlemény.

 Ugyanakkor Sergio Conceição érkezésére van esély, hiszen a portugál A Bola értesülései szerint felbontotta szerződését az élvonalban nyolcadik Olhanensénél.

Gavalovits Sándor