Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho londoni szerződése megköttetett! – Sajtóhír

A Real ügyekben jártas és olykor bennfentes madridi sportlap, a ‘Marca’ úgy értesült, hogy José Mourinho az elveszített spanyol Király-Kupa döntő után elmondta szűk hozzátartozóinak és közeli ismerőseinek, azt, amit már sokan sejtünk. A portugál szakember nyártól visszatér Londonba, és a Chelsea régi-új menedzsere lesz.

A ‘Marca’ szerint Mourinho madridi szerződése június 30-án lejár, és a következő hónap elején a portugál már munkába is áll Londonban. A ‘Special One’ és a Chelsea állítólag már korábban mindenben meg is egyeztek. A hírek szerint José Mourinho madridi jövője a tavalyi év decemberében már eldőlt, amikor is Mourinhónak összetűzése volt Florentino Pérezzel, a Real elnökével. Azóta Mourinho persze már összeveszett játékosokkal, edzőkkel, a médiával, szurkolókkal, egyszóval mindenkivel, akivel csak lehetett. Mindez arra utalhatott, hogy a Mourinho nagyon is tudta már, hogy ő bizony nem marad Spanyolországban tovább.

A közel fél évig tartó huzavona, amely arról szólt, hogy Mourinho hol is folytatja, tulajdonképpen csak “elterelés” lehetett. Mourinho mindig is tudta, hogy a Chelsea-hez fog visszatérni, ráadásul a ‘Marca’ arra is rávilágít, hogy a portugál szakember angliai visszatérésének egyértelmű jele az is, hogy a londoni klub hosszas huzavona után 1 éves szerződést hosszabbított Frank Lamparddal, Mourinho egyik
kedvenc játékosával.

Nagy Ákos