Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Piqué: Nem buliztunk mielőtt kiraboltak minket!

A minap megjelent hír szerint kiraboltak néhány spanyol játékost, a brazíliai szállodai szobájukból. Az ügy pikantériája, hogy állítólag öt játékos, és egy stábtag ledér hölgyek társaságában múlatta az egyik éjszakát, egy kis vetkőzős póker bevetésével.

Természetesen a Konföderációs Kupán, az olaszok elleni elődöntőre készülő spanyolok nem hagyhatták szó nélkül a koholt(?) vádakat, és a szokás szerinti szószóló szerepet, a Barcelona középső védője, Gerard Piqué vette magához.

„Ez mind hazugság. Megpróbálják megnehezíteni az életünket. A labdarúgó szövetségünk már foglalkozik az üggyel. Ez az egész egy nagyon kellemetlen élmény. Ám a helyzetet most már meg kell oldani. Mert elég volt a hazugságokból egy bizonyos ponton.” –háborgott Piqué, a brazil sajtó áskálódásairól értesülve.

Egy biztos, a spanyolok így vagy úgy, de az egész esettől aligha rosszabb játékot bemutatva, de holnap után pályára lépnek a torna elődöntőjében, Olaszország ellen. Friss hír a Squadra Azurravla kapcsolatban, hogy az eddig egész jó játékot bemutató Mario Balotelli megsérült, és már haza is utazott Milánóba.

Balogh József