jún 5, 319 nap ago

EB 2020: Holland városok is rendeznének

EB 2020: Holland városok is rendeznének

A hollandiai labdarúgó szövetség is jelezte, hogy az UEFA korábbi döntése alapján, miszerint ezen túl városok, és nem országok adnak otthont az Európa Bajnokságoknak, két jelölttel, Amszterdammal, és Rotterdammal pályázik a rendezők közé.

Az UEFA, tervei szerint 13 különböző ország városaira szeretné rábízni, a 24 csapatos kontinens torna lebonyolítását. Ezen okból felbuzdulva a KNVB, vagyis a helyi szövetség két várost is, pontosabban azoknak egy-egy világhírű stadionját is megpályáztatja. Az egyik az Ajax használatában lévő Amsterdam ArenA, míg a másik a rotterdami Feyenoordé, azaz a De Kuip lesz.

Emellett Bert van Oostven, a KNVB illetékes igazgatója bejelentette, hogy hivatalosan is megpályázzák a 2017-es női Európa Bajnokság rendezési jogát.

Balogh József

Share "EB 2020: Holland városok is rendeznének" via

További cikkek
ápr 19, 20 óra ago

Arsenal: Védelem nélkül maradnak Wengerék jövőre?!

Arsenal: Védelem nélkül maradnak Wengerék jövőre?!Komoly bajba kerülhet Arséne Wenger, ha nem sikerül valamire való játékosokat szerződtetnie a nyáron. A jelek szerint ugyanis több védő is távozhat a csapattól. ...

Elolvasom   Comments are off
ápr 18, 2 nap ago

Top10: A világ legértékesebb jobb oldali védői

Top10: A világ legértékesebb jobb oldali védőiA mérvadó német transfermarkt.de segítségével összeállítottunk egy tízes listát a világ jelenlegi legértékesebb jobb oldali védőiről.

Elolvasom   Comments are off
ápr 18, 2 nap ago

Megválasztották a legjobb duci focistákat! Nézd meg hányadik lett Puskás!

Megválasztották a legjobb duci focistákat! Nézd meg hányadik lett Puskás!Bár még manapság is elő-elő fordulnak mókásabb testalkattal bíró játékosok a pályákon, bizony a világ elitjét olyan atléták alkotják, mint Cristiano Ronaldo,...

Elolvasom   Comments are off
Google PageRank