jún 5, 322 nap ago

EB 2020: Holland városok is rendeznének

EB 2020: Holland városok is rendeznének

A hollandiai labdarúgó szövetség is jelezte, hogy az UEFA korábbi döntése alapján, miszerint ezen túl városok, és nem országok adnak otthont az Európa Bajnokságoknak, két jelölttel, Amszterdammal, és Rotterdammal pályázik a rendezők közé.

Az UEFA, tervei szerint 13 különböző ország városaira szeretné rábízni, a 24 csapatos kontinens torna lebonyolítását. Ezen okból felbuzdulva a KNVB, vagyis a helyi szövetség két várost is, pontosabban azoknak egy-egy világhírű stadionját is megpályáztatja. Az egyik az Ajax használatában lévő Amsterdam ArenA, míg a másik a rotterdami Feyenoordé, azaz a De Kuip lesz.

Emellett Bert van Oostven, a KNVB illetékes igazgatója bejelentette, hogy hivatalosan is megpályázzák a 2017-es női Európa Bajnokság rendezési jogát.

Balogh József

Share "EB 2020: Holland városok is rendeznének" via

További cikkek
ápr 23, 30 perc ago

Barca: Alexis is a távozik? Megvan az úti cél!

Barca: Alexis is a távozik? Megvan az úti cél!Időről időre újabb nevek jelennek meg a sajtóban, mint lehetséges távozók az FC Barcelona keretéből. A kezdő alapemberektől kezdve, a fontos kiegészítőkön keresztül,...

Elolvasom   Comments are off
ápr 22, 1 nap ago

Lőtt sebbel szállították kórházba a Besiktas válogatott labdarúgóját

Lőtt sebbel szállították kórházba a Besiktas válogatott labdarúgójátKis híján az életébe került Gökhan Töre szabadnapja Törökországban.

Elolvasom   Comments are off
ápr 20, 3 nap ago

Videó: Messi, és Maradona együtt tengóztak! Láttad már?!

Videó: Messi, és Maradona együtt tengóztak! Láttad már?!Nem mai anyag, de azért mégiscsak Maradona, Tévez, és Messi vannak ott a parkettán! Vasárnapi ejtőzéshez kiváló szórakozás!

Elolvasom   Comments are off
Google PageRank