jún 5, 324 nap ago

EB 2020: Holland városok is rendeznének

EB 2020: Holland városok is rendeznének

A hollandiai labdarúgó szövetség is jelezte, hogy az UEFA korábbi döntése alapján, miszerint ezen túl városok, és nem országok adnak otthont az Európa Bajnokságoknak, két jelölttel, Amszterdammal, és Rotterdammal pályázik a rendezők közé.

Az UEFA, tervei szerint 13 különböző ország városaira szeretné rábízni, a 24 csapatos kontinens torna lebonyolítását. Ezen okból felbuzdulva a KNVB, vagyis a helyi szövetség két várost is, pontosabban azoknak egy-egy világhírű stadionját is megpályáztatja. Az egyik az Ajax használatában lévő Amsterdam ArenA, míg a másik a rotterdami Feyenoordé, azaz a De Kuip lesz.

Emellett Bert van Oostven, a KNVB illetékes igazgatója bejelentette, hogy hivatalosan is megpályázzák a 2017-es női Európa Bajnokság rendezési jogát.

Balogh József

Share "EB 2020: Holland városok is rendeznének" via

További cikkek
ápr 25, 4 óra ago

EL: Kényelmetlen a sevillai zakó – Ismét feltámad a Valencia?

EL: Kényelmetlen a sevillai zakó – Ismét feltámad a Valencia?Spanyol házirangadót is rendeztek tegnap, az Európa Liga elődöntőiben. Az előző évtizedben a jogelőd UEFA-Kupát kétszer is elnyerő Sevilla fogadta,...

Elolvasom   Comments are off
ápr 25, 5 óra ago

EL: Lisszabonban bukott a Juve – Videó

EL: Lisszabonban bukott a Juve – VideóEseménydús találkozón nyert a Benfica odahaza a Juventus ellen. Lima csereként beállva döntött.

Elolvasom   Comments are off
ápr 24, 18 óra ago

Alig használt Real-sztárt vegyenek!!! – A Barca bejelentkezett…

Alig használt Real-sztárt vegyenek!!! – A Barca bejelentkezett…… Mesut Özilért, az Arsenal középpályásért. Legalábbis a katalán sajtó értesülése szerint a gránátvörös kékek szemet vetettek, a német válogatott játékosra.

Elolvasom   Comments are off
Google PageRank