Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fabregas és van Persie újra egy csapatban?

A Manchester United újonnan kinevezett menedzsere, David Moyes mindenképpen szeretné megerősíteni az MU középpályáját. Sajtóhírek szerint az MU komoly érdeklődést mutat a Barcelona spanyol válogatott klasszisárt, Cesc Fabregasért.

Fabregas és van Persie duója méltán vált híressé az Arsenalban együtt eltöltött évek alatt. A spanyol klasszis azóta már Barcelonába szerződött, a holland pedig tavaly hagyta ott az ágyúsokat az MU kedvéért. A nyáron könnyen előfordulhat, hogy újra egy csapatban játszanak majd, mivel Fabregasra állítólag kivetette hálóját a Manchester United.

Cesc Fabregass klasszisa ellenére nem állandó tagja a Barcelona kezdő tizenegyének. A korábbi Arsenal csapatkapitány a spanyol és angol sajtó szerint, elképzelhető, hogy távozik a nyáron a katalán fővárosból. A Manchester United új menedzsere, David Moyes a hírek szerint szeretné csapatában tudni Cesc Fabregast. Moyes az MU középpályáját erősítené meg a spanyol klasszissal, aki ráadásul méltó örököse lehetne Manchesterben a visszavonult Paul Scholesnak is.
A katalánok állítólag 35 millió euróért már hajlandóak lennének lemondani Fabregasról, az MU a hírek szerint ki is fizetheti a spanyol klasszis árát.

Hogy mindez pletyka vagy valóság? Szép lassan kiderül majd!

Nagy Ákos