Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal és a Chelsea is vinné Draxlert, avagy tiszta vizet a pohárba!

A történet azonban feltételes módban marad, ugyanis Horst Heldt a gelsenkircheni klub általános igazgatója tiszta vizet öntött a pohárba és elmondta, télen biztosan nem távozik a 20 esztendős német válogatott játékos, ebben biztos.

“Julian Draxler a klubunknál lesz az egész szezonban, ez biztos. Nem lesz semmi gond vele kapcsolatban a januári átigazolási időszakban, ugyanis elkötelezett a klub iránt.” – közölte a Kicker Horst szavait

Azonban feltűnő, hogy az utóbbi időben ha Draxler kerül szóba akkor csak rövid időre tekintenek a Schalke csapatánál, ami azt hivatott sejtetni, hogy a nyáron bizony klubot válthat a fiatal német, illetve ha megfizetik az árát és ő is menni akar nem gördítenek majd elé akadályt, tiszteletben tartják emberi mivoltját és karrierjét.

De vajon ki lehet a befutó? Köztudott, hogy a Bayern már most nyáron elvitte volna, de Draxler elhivatott és elvei vannak, így kizárta, hogy valaha is szeretett klubja nagy riválisához igazoljon. A bajorok mellett azonban bőven akad kérő, az Arsenal és a Chelsea mellett a Barcelona is több ízben puhatolózott már és aligha ezen három klub noteszében szerepel a Draxler név.

Egy biztos, januárban lehúzhatjuk a toaletten azon sajtóhíreket, kacsákat, melyek a német esetleges távozásáról szólnak majd. De kíváncsian várjuk a szezon végét, a nyári kapunyitás kezdetét…

Őszi Ádám