Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sunderlandi hősök! – behódolt a Manchester City

Óriási meglepetést okozott a kiesőjelölt Sunderland, mely kapott gól nélkül hozta le a Manchester City elleni bajnokit, ráadásul a három bajnoki pont is otthon maradt.

Sunderland – Manchester City 1-0 (1-0)
G: Bardsley (21.) ill. –

Nagy meglepetést okozott a Sunderland remek formában lévő ellenfelének, mivel nem adták át a területet és a középpályát, hanem meccsben maradtak hazai publikumuk előtt. A játék csapongó volt, hol az egyik, hol pedig a másik kapu előtt bukkantak fel a felek, veszélyes helyzeteket azonban egyik fél sem tudott kialakítani. A hazaiak aztán a 21. percben óriási meglepetésre megszerezték a vezetést Bardsley találatával, ezt az előnyt pedig megtartották a félidő végéig. A City a meccs első felében csupán egy ízben talált kaput, ez pedig sok mindent elmond a teljesítményükről.

A második félidőben aztán teljes mértékben átvette az irányítást a vendég együttes, mely azonban nem igazán tudott kaput találni, ziccert kialakítani. Az 58. percben aztán átkeveredtek a hazaiak Pantilimon kapuja elé és a koreai Ki lövéssel fejezte be az akciót. Ezt a helyzetet leszámítva azonban nem tudott kijönni a sündisznóállásból a Sunderland és úgy tűnt nem is akar, a kapu elé tömörülve védekeztek élő falként. A City félelmetes támadóalakzata nem tudott rést ütni, ennek pedig következménye az lett, hogy a a hazai publikum hősökként éltette a Sunderlandi játékosokat.

A Sunderland ezzel még mindig utolsó előtti, de már ott vannak a mezőny nyakában, míg az élmezőny és a City között tovább nő a különbség…

Őszi Ádám