Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Berbatov menekülne a Fulhamből! Irány a Barca?

A Manchester United, és a bolgár válogatott korábbi sztárja a békés levezetés céljából, na meg mégy egy kis töke gyarapítás céljából szerződött a Fulham együtteséhez. Csakhogy a nyári tulajdonosváltás óta még kaotikusabbá vált minden a londoni klubnál, amit tetőzött a menedzser, Martin Jol három nappal ezelőtti elbocsátása.

A 32 esztendős csatár távozni szeretne a Fulhamtől, már a januári átigazolási szezonban, ugyanis nincs ínyére, a kiesés elleni harc, legalábbis dörzsölt menedzsere, Emil Dantchev szerint.

A londoni gárda nagyon gyengén szerepel, a Premier League idei kiírásában, a nyári játékos erősítések elmaradtak, a dúsgazdag amerikai tulajdonos érkezése ellenére, így a vetélytársak el-, és vagy utolérték őket, a keret minőségét tekintve. A vezetőségnél a hétvégén telt be a pohár, már vasárnap menesztették a holland mestert, Martin Jolt, akivel Berbatov annak idején együtt dolgozott, a Tottenhamnél, innen eredeztethető jó kapcsolatuk. Az eddigi menedzser helyére annak segédjét, Rene Meulensteen nevezték ki, tehát nagy változás igazából nincs.

www.goal.com

Berbatov ügynökének szavai arról árulkodnak, hogy a bolgár ugyan távozna a Craven Cottage-ről, de igazából Angliában szeretne maradni.
„Általában nem akarok spekulálni, mert senki nem tudja, hogy mi fog történni januárban, de annyit el tudok mondani, hogy nem boldog a Fulhamben. Azt szeretném, ha találnánk, egy másik lehetőséget. Nem tudok érdeklődőről, de az elsődleges, hogy olyan megoldást találjunk, hogy Angliában maradhasson.” – fogalmazott Dantchev, kedvenc pártfogoltjáról.

A legutóbbi pletykák jó két hete egyébként arról szóltak, hogy a sérüléssel bajlódó Messi helyére, pótlására magához csábítaná Berbatovot, az FC Barcelona. És különben is, jó az öreg a háznál, nemde?

Balogh József