Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milan: Hamarosan bejelentik a Chelsea középpályás érkezését!

Már a tegnap nap folyamán életszerűnek ható pletykákat hallhattunk arról, hogy a Chelsea együttese nem csak Juan Matát, de Mickael Essient is elengedi a januári átigazolási szezonban.

www.telegraph.co.uk

Egy szezonnyi Real Madridos kölcsönjátékot követően a nyáron visszatért a Chelsea együtteséhez Essien, ám a spanyol gárdához hasonlóan, a londoniaknál sem adott (eddig) számára túl sok játékidőt José Mourinho. Pedig a portugál korábban nagy kedvenceként tartotta számon, a ghánai sztárt.

Essien a mostani idényben mindössze öt Premier League találkozón kapott lehetőséget, így egyre inkább vágyott a távozásra, hogy biztos helye lehessen hazája válogatottjában, a 2014-es Világbajnokságon. Mourinho pedig hajlott is az elengedésére, hiszen nem szerette volna feleslegesen jegelni, a 31 esztendős középpályást.

Állítólag a West Ham United az utolsó pillanatban bejelentkezett Essienért, ám a jelek szerint már későn, ugyanis a legfrissebb információink szerint már most bejelenthetik a szűrő érkezését, az olasz AC Milannal.

Balogh József