Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Betis bevásárlólistája! – Manchester City és válogatott játékosok érkezhetnek

Nagy bajban van a Real Betis együttese, mely 19 fordulót követően az utolsó 20. pozíciót foglalja el a spanyol labdarúgó-bajnokságban, úgy, hogy csupán 11 pontot sikerült összeszorgoskodni, így a kiesőzóna pereme is hét pontnyira van jelenleg. A helyzet tehát elég kilátástalan, de még nem reménytelen. Cél a januári erősítés, és a bennmaradás kivívása. Nézzük kik szerepelnek a bevásárlókosárban.

A legfrissebb hírek Manchesterbe mutatnak, azon belül pedig a “Polgárokhoz”, ahol a második számú hálóőr, a román válogatott Costel Pantilimon lehet a célpont. A 26 esztendős hálóőr az idei szezonban 12 meccsen kapott lehetőséget Pellegrini mestertől, aki pihentette, jegelte egy ideig Hart szereplését formahanyatlás miatt. A transfermarkt.de 2,5 millió euróra taksálja a kapuvédő árát, akinek 2016-ig van érvényes szerződése klubjával.

A napokban szóba hozták a klubbal a Boca Juniors 14 esztendős irányítóját Cristian Erbest, aki 1 millió eurós piaci értékén felül, a hírek szerint 2,8 millió euró ellenében válthat klubot.

A támadósorba az Atletico Madrid támadója érkezhet, Leo Baptistao személyében, aki az idei szezonban nem sok játéklehetőséghez jutott eddig. Róla már meg is állapodtak a felek, a szezon végéig erősíti majd a föld-fehéreket.

Ezen kívül további játékosok érkezésére lehet számítani, kilétük még nem nyilvános, de a hírek szerint többen nemzeti válogatottakban szerepelnek.

Őszi Ádám