jan 24, 83 nap ago

Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba

Pénteken elkészítették a 2016-os EB-sorsolás kalapjait, mely szerint Magyarországot a második kalapból húzzák február 23-án. A szövetségi kapitány értékelt.

blikk.hu

Nem foglalkoztatja a kiemelés, és a sorsolás mikéntje Pintér Attila kapitányt, inkább igyekszik minél jobban felkészíteni csapatát a küzdelmekre. A mieink a második kalapból várják a februári sorsolást, és lehetséges egy nagyon erős és egy viszonylag kedvező csoport is a válogatott számára. „Engem nem az foglalkoztat, hogy melyik kalapból sorsolnak ki bennünket, és azt sem figyelem, kiket kaphatunk a csoportban. Azt az elvet vallom, hogy azt kell legyőznünk, akit kisorsolnak mellénk, teljesen mindegy, hogy hol áll a világranglistán vagy melyik kalapból került a csoportba. Természetesen örülök az előrelépésnek, de a gyakorlatban semmit sem befolyásol a beosztásunk, egyelőre kizárólag a saját játékunk felépítését tartom fontosnak.” – fejtette ki álláspontját Pintér a szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozva.

Gavalovits Sándor

Share "Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba" via

További cikkek
ápr 17, 4 óra ago

FTC: Nem kell a védő a németeknek

FTC: Nem kell a védő a németeknekPavlovic búcsút inthet Németországnak.

Elolvasom   Comments are off
ápr 17, 4 óra ago

Harcképtelenné vált a Debrecen kulcsembere

Harcképtelenné vált a Debrecen kulcsembereAz biztos, hogy Szakály a Paks elleni NB1-s találkozót kihagyja.

Elolvasom   Comments are off
ápr 17, 5 óra ago

Utánpótlás: Már Gibraltár is nagy falatnak bizonyult…

Utánpótlás: Már Gibraltár is nagy falatnak bizonyult…Egyik oldalon hatalmas siker, a másikon pedig döbbenetes kudarcként könyvelhető el...

Elolvasom   Comments are off
Google PageRank