jan 24, 220 nap ago

Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba

Pénteken elkészítették a 2016-os EB-sorsolás kalapjait, mely szerint Magyarországot a második kalapból húzzák február 23-án. A szövetségi kapitány értékelt.

blikk.hu

Nem foglalkoztatja a kiemelés, és a sorsolás mikéntje Pintér Attila kapitányt, inkább igyekszik minél jobban felkészíteni csapatát a küzdelmekre. A mieink a második kalapból várják a februári sorsolást, és lehetséges egy nagyon erős és egy viszonylag kedvező csoport is a válogatott számára. „Engem nem az foglalkoztat, hogy melyik kalapból sorsolnak ki bennünket, és azt sem figyelem, kiket kaphatunk a csoportban. Azt az elvet vallom, hogy azt kell legyőznünk, akit kisorsolnak mellénk, teljesen mindegy, hogy hol áll a világranglistán vagy melyik kalapból került a csoportba. Természetesen örülök az előrelépésnek, de a gyakorlatban semmit sem befolyásol a beosztásunk, egyelőre kizárólag a saját játékunk felépítését tartom fontosnak.” – fejtette ki álláspontját Pintér a szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozva.

Gavalovits Sándor

Share "Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba" via

További cikkek
szept 1, 12 óra ago

Transzfer-hajrá: Válogatott távozók Paksról, igazolt az Újpest és a Pápa is

Transzfer-hajrá: Válogatott távozók Paksról, igazolt az Újpest és a Pápa isÉjfélkor zár Európa nagy részén az átigazolási piac. Az elmúlt órák történéseit foglaljuk össze röviden.

szept 1, 1 nap ago

Magabiztos Astra, Dorog és MTK, Palotán elmaradt a mérkőzés

Magabiztos Astra, Dorog és MTK, Palotán elmaradt a mérkőzésA hétvégén immár a második fordulóra került sor a Jet-Sol Ligában. A Hölgyek pontvadászatában ezúttal csonka fordulót rendeztek. Ami meglepetés lehet, komoly kihívója akadt az örökös gólkirálynő Pádár Anitának.

szept 1, 1 nap ago

Igazságos pontosztozkodás a keleti rangadón

Igazságos pontosztozkodás a keleti rangadónNem bírt egymással a Diósgyőr és a Debrecen, így egyik csapat sem tudott feljebb lépni a táblázaton. A mérkőzés előtt jótékonysági bejelentést tett a DVTK.

aug 31, 2 nap ago

NB1: Őrületes meccsen nyert a Győr

NB1: Őrületes meccsen nyert a GyőrPátkai mesterhármas, három 11-es, 7 gól, mi kell még?

aug 31, 2 nap ago

NB1: Gyenge rangadó, MTK siker

NB1: Gyenge rangadó, MTK sikerAz MTK gyenge mérkőzésen múlta felül a Ferencvárost.

aug 30, 2 nap ago

NB1: Nikolics dupla, újabb Vidi siker

NB1: Nikolics dupla, újabb Vidi sikerA meccsen duplázó Nikolics új klubrekordot állított fel.

aug 30, 2 nap ago

NB1: Kiütés Nyíregyházán, KTE siker Pécsett

NB1: Kiütés Nyíregyházán, KTE siker PécsettSima nyíregyházi siker otthon, ismét bukott a Pécs.

aug 30, 3 nap ago

„Örökrangadó” a Hölgyeknél is, folytatná sorozatát a Femina és a Dorog is – előzetes

„Örökrangadó” a Hölgyeknél is, folytatná sorozatát a Femina és a Dorog is – előzetesA második fordulót kezdik meg a Jet-Sol Liga, női NB I. csapatai is. Rákospalotán indul, és Csepelen zárul a kör. A Femina folytatná veretlenségi sorozatát, míg a Dorog második élvonalbeli sikerét szerezné meg a hétvégén.

aug 29, 3 nap ago

Szombathelyi toporgás – a Paks nem veszít lendületéből

Szombathelyi toporgás – a Paks nem veszít lendületébőlRemek sorozatot tudhat magáénak a Paks, amely az OTP Bank Liga hatodik fordulójának nyitómeccsén Szombathelyen mért verést a Haladásra.