Ott vagyunk a háttérben! Támogatjuk a hazai sportot Ott vagyunk a háttérben! Támogatjuk a hazai sportot Ott vagyunk a háttérben! Támogatjuk a hazai sportot
jan 24, 188 nap ago

Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba

Pénteken elkészítették a 2016-os EB-sorsolás kalapjait, mely szerint Magyarországot a második kalapból húzzák február 23-án. A szövetségi kapitány értékelt.

blikk.hu

Nem foglalkoztatja a kiemelés, és a sorsolás mikéntje Pintér Attila kapitányt, inkább igyekszik minél jobban felkészíteni csapatát a küzdelmekre. A mieink a második kalapból várják a februári sorsolást, és lehetséges egy nagyon erős és egy viszonylag kedvező csoport is a válogatott számára. „Engem nem az foglalkoztat, hogy melyik kalapból sorsolnak ki bennünket, és azt sem figyelem, kiket kaphatunk a csoportban. Azt az elvet vallom, hogy azt kell legyőznünk, akit kisorsolnak mellénk, teljesen mindegy, hogy hol áll a világranglistán vagy melyik kalapból került a csoportba. Természetesen örülök az előrelépésnek, de a gyakorlatban semmit sem befolyásol a beosztásunk, egyelőre kizárólag a saját játékunk felépítését tartom fontosnak.” – fejtette ki álláspontját Pintér a szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozva.

Gavalovits Sándor

Share "Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba" via

További cikkek
júl 31, 8 óra ago

EL-selejtező: Formalitássá vált a Diósgyőr visszavágója

EL-selejtező: Formalitássá vált a Diósgyőr visszavágójaNem sikerült az orosz vizsga, miután az FK Krasznodar kiütötte a miskolci csapatot a debreceni odavágón.

júl 31, 12 óra ago

Bajner aláírt új klubjához – hivatalos

Bajner aláírt új klubjához – hivatalosAz angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championshipben) folytatja pályafutását Bajner Bálint...

júl 31, 17 óra ago

Videó: Íme az új Puskás Ferenc Stadion látványfilmje! – elképesztő

Videó: Íme az új Puskás Ferenc Stadion látványfilmje! – elképesztőHivatalos sajtótájékoztató keretein belül mutatták be a csütörtöki nap folyamán a "stadion a stadionban", avagy...

júl 31, 18 óra ago

Visszarendelte kölcsönjátékosát a Loki

Visszarendelte kölcsönjátékosát a LokiNB2 helyett az NB1-ben kaphat majd lehetőséget a fiatal játékos.

júl 31, 22 óra ago

EL-selejtező: Orosz vizsga előtt a Diósgyőr

EL-selejtező: Orosz vizsga előtt a DiósgyőrA DVSC után a miskolci alakulat is előnyt szerezne a nemzetközi kupa harmadik selejtezőkörében. A DVTK az orosz FK Krasznodar ellen lép pályára.

júl 30, 2 nap ago

FTC: Premiere League-t megjárt stábtag érkezik

FTC: Premiere League-t megjárt stábtag érkezikÚj taggal bővült a Ferencváros orvosi stábja.

júl 29, 3 nap ago

BL: Ismét összecsap a Loki a BATE-val

BL: Ismét összecsap a Loki a BATE-valA Debrecen ismét összecsap a BATE Borisovval a BL selejtezőkörben, ám ezúttal egy körrel korábban találkoznak.

júl 29, 3 nap ago

FTC: A Chelsea az alapcsapatával jön

FTC: A Chelsea az alapcsapatával jönA szerződést úgy kötötte a Ferencváros, hogy a Chelsea alapcsapatának 85%-nak pályára kell majd lépnie az augusztus 10.-i mérkőzésen.

júl 29, 3 nap ago

NB I: Szégyenteljes ez a nézőszám! – Íme a hétvége adatai

NB I: Szégyenteljes ez a nézőszám! – Íme a hétvége adataiÉvről évre egyre kevesebb néző kíváncsi a magyar élvonalbeli-labdarúgó mérkőzésekre a helyszínen, ez pedig több dologra is kivetíthető...