jan 24, 90 nap ago

Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba

Pénteken elkészítették a 2016-os EB-sorsolás kalapjait, mely szerint Magyarországot a második kalapból húzzák február 23-án. A szövetségi kapitány értékelt.

blikk.hu

Nem foglalkoztatja a kiemelés, és a sorsolás mikéntje Pintér Attila kapitányt, inkább igyekszik minél jobban felkészíteni csapatát a küzdelmekre. A mieink a második kalapból várják a februári sorsolást, és lehetséges egy nagyon erős és egy viszonylag kedvező csoport is a válogatott számára. „Engem nem az foglalkoztat, hogy melyik kalapból sorsolnak ki bennünket, és azt sem figyelem, kiket kaphatunk a csoportban. Azt az elvet vallom, hogy azt kell legyőznünk, akit kisorsolnak mellénk, teljesen mindegy, hogy hol áll a világranglistán vagy melyik kalapból került a csoportba. Természetesen örülök az előrelépésnek, de a gyakorlatban semmit sem befolyásol a beosztásunk, egyelőre kizárólag a saját játékunk felépítését tartom fontosnak.” – fejtette ki álláspontját Pintér a szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozva.

Gavalovits Sándor

Share "Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba" via

További cikkek
ápr 24, 4 óra ago

MTK: Új stadiont kap a kiesőjelölt

MTK: Új stadiont kap a kiesőjelöltEbben a bajnoki évadban rendeznek utoljára mérkőzéseket a Hidegkuti stadionban, miután két esztendő múlva új aréna áll majd az MTK rendelkezésére.

Elolvasom   Comments are off
ápr 24, 11 óra ago

Haladás: Prémium a dobogós helyért

Haladás: Prémium a dobogós helyértA szombathelyi játékosok számára érdemes elérni a dobogós helyet.

Elolvasom   Comments are off
ápr 24, 18 óra ago

Videó: Tóth Gabi énekli a Coca Cola VB-dalát!

Videó: Tóth Gabi énekli a Coca Cola VB-dalát!Természetesen nem a magyar énekesnő világsikeréről beszélhetünk (még?), hanem csak a Coca Cola hazai gesztusáról. Ami annyit tesz, hogy Tóth Gabi...

Elolvasom   Comments are off
Google PageRank