Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat! Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat! Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat!
jan 24, 305 nap ago

Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba

Pénteken elkészítették a 2016-os EB-sorsolás kalapjait, mely szerint Magyarországot a második kalapból húzzák február 23-án. A szövetségi kapitány értékelt.

blikk.hu

Nem foglalkoztatja a kiemelés, és a sorsolás mikéntje Pintér Attila kapitányt, inkább igyekszik minél jobban felkészíteni csapatát a küzdelmekre. A mieink a második kalapból várják a februári sorsolást, és lehetséges egy nagyon erős és egy viszonylag kedvező csoport is a válogatott számára. „Engem nem az foglalkoztat, hogy melyik kalapból sorsolnak ki bennünket, és azt sem figyelem, kiket kaphatunk a csoportban. Azt az elvet vallom, hogy azt kell legyőznünk, akit kisorsolnak mellénk, teljesen mindegy, hogy hol áll a világranglistán vagy melyik kalapból került a csoportba. Természetesen örülök az előrelépésnek, de a gyakorlatban semmit sem befolyásol a beosztásunk, egyelőre kizárólag a saját játékunk felépítését tartom fontosnak.” – fejtette ki álláspontját Pintér a szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozva.

Gavalovits Sándor

Share "Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba" via

További cikkek
nov 25, 11 óra ago

VB-bronzot nyerő edző a pécsi kispadon – hivatalos

VB-bronzot nyerő edző a pécsi kispadon – hivatalosA PMFC-Matias élvonalbeli labdarúgócsapata hétfő este hivatalos honlapján jelentette be...

nov 24, 1 nap ago

Női BL: Egy hónap késéssel, de megérkezett az indoklás

Női BL: Egy hónap késéssel, de megérkezett az indoklásKiesés a Neulengbach ellen, majd óvás, melyet elutasított az UEFA. Ennek indoklását kérte az MTK, melyet több, mint egy hónappal később kézhez is kapott a klub.

nov 24, 1 nap ago

Videó: Bemutatjuk az NB1-be igazoló világsztárt!

Videó: Bemutatjuk az NB1-be igazoló világsztárt!Alighanem még aktív játékos korában sokkal jobban örültünk volna Robert Jarni érkezésének, ám valószínűleg a pécsi együttesnél...

nov 24, 2 nap ago

Meglepetés Dorogon, hengerelt a címvédő, a Fradi és az Astra is

Meglepetés Dorogon, hengerelt a címvédő, a Fradi és az Astra isKiütéses sikerek mellé egy meglepetés a Jet-Sol Liga 10. fordulójában.

nov 23, 2 nap ago

Győrben nyert rangadót a Debrecen

Győrben nyert rangadót a DebrecenKorai gól döntött a harmatos ETO ellen.

nov 23, 2 nap ago

Vidi-Fradi: Amikor semmi nem jön össze!

Vidi-Fradi: Amikor semmi nem jön össze!Az őszi bajnok Videoton látta vendégül a Ferencvárost az NB I 15. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.

nov 23, 3 nap ago

Jet-Sol Liga: Kötelezőnek tűnő sikerek előtt a favoritok – a 10. forduló elé

Jet-Sol Liga: Kötelezőnek tűnő sikerek előtt a favoritok – a 10. forduló eléNem lesz sétagalopp az alsóházi együtteseknek a vasárnap délutánjuk, lévén mind a négyen felsőházi csapatok ellen lépnek pályára.

nov 22, 3 nap ago

A végjátékban mentett pontot a Pápa

A végjátékban mentett pontot a PápaSzenved a Lombard, ezúttal a kispestiek vitték el majdnem a három pontot, de jött Csizmadia Csaba.

nov 22, 3 nap ago

Gázolt a Nyíregyháza

Gázolt a NyíregyházaHiába az edzőváltás, a Pécsen továbbra is keresik az eredményeket.