jan 24, 249 nap ago

Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba

Pénteken elkészítették a 2016-os EB-sorsolás kalapjait, mely szerint Magyarországot a második kalapból húzzák február 23-án. A szövetségi kapitány értékelt.

blikk.hu

Nem foglalkoztatja a kiemelés, és a sorsolás mikéntje Pintér Attila kapitányt, inkább igyekszik minél jobban felkészíteni csapatát a küzdelmekre. A mieink a második kalapból várják a februári sorsolást, és lehetséges egy nagyon erős és egy viszonylag kedvező csoport is a válogatott számára. „Engem nem az foglalkoztat, hogy melyik kalapból sorsolnak ki bennünket, és azt sem figyelem, kiket kaphatunk a csoportban. Azt az elvet vallom, hogy azt kell legyőznünk, akit kisorsolnak mellénk, teljesen mindegy, hogy hol áll a világranglistán vagy melyik kalapból került a csoportba. Természetesen örülök az előrelépésnek, de a gyakorlatban semmit sem befolyásol a beosztásunk, egyelőre kizárólag a saját játékunk felépítését tartom fontosnak.” – fejtette ki álláspontját Pintér a szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozva.

Gavalovits Sándor

Share "Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba" via

További cikkek
szept 29, 1 nap ago

Ki állítja mega Vidit? Újra botlott a Fradi

Ki állítja mega Vidit? Újra botlott a FradiKét mérkőzéssel fejeződött be az NB I. kilenceik fordulója, melyeken a Vidi tovább őrzi hibátlan mérlegét, míg a Ferencváros...

szept 28, 2 nap ago

Parázs meccsen nyert az Astra, ferencvárosi gálaelőelőadás a miniderbin

Parázs meccsen nyert az Astra, ferencvárosi gálaelőelőadás a miniderbinKét találkozót rendeztek a Jet-Sol Ligában vasárnap délután. A gólok számára nem lehetett panasz egyiken sem.

szept 28, 2 nap ago

A válogatott tagjai fizetik a bukaresti túrát

A válogatott tagjai fizetik a bukaresti túrátA magyar válogatott tagjai dobják össze a belépők árát a vonatos drukkereknek.

szept 27, 3 nap ago

Nem bírt a Pápával az Újpest

Nem bírt a Pápával az ÚjpestA Pápa egy pontot otthon tartott az Újpest ellen.

szept 27, 3 nap ago

Nem megy a címvédőnek, hátrányból nyert az MTK, újra nyert a Puskás Akadémia

Nem megy a címvédőnek, hátrányból nyert az MTK, újra nyert a Puskás AkadémiaKiállítások és fordulatokban bővelkedő szombaton van túl az NB I.

szept 27, 3 nap ago

Negyvenöt percig szenvedett a címvédő

Negyvenöt percig szenvedett a címvédőEgy félidő szenvedés után hengerelt a bajnoki címvédő.

szept 27, 3 nap ago

Jet-Sol Liga: Éllovasok versenyfutása és miniderbi

Jet-Sol Liga: Éllovasok versenyfutása és miniderbiHosszú, háromhetes szünet után folytatódik a női élvonalbeli bajnokság.

szept 26, 4 nap ago

Kilenc ember ellenére is győzött a Pécs Kispesten

Kilenc ember ellenére is győzött a Pécs KispestenA baranyaiak két piros lap után is három ponttal gazdagodtak.

szept 26, 4 nap ago

Válogatott: Megnevezte szakmai stábját és keretet hirdetett Dárdai

Válogatott: Megnevezte szakmai stábját és keretet hirdetett DárdaiSajtótájékoztató keretében mutatta be szakmai stábjának tagjait és Románia ellen készülő keretét az idei három tétmérkőzésre felkért Dárdai Pál.