Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat! Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat! Nyerő 5-ös - Fogadj kedvenc bajnokságaidra, és nyerj milliókat!
jan 24, 268 nap ago

Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba

Pénteken elkészítették a 2016-os EB-sorsolás kalapjait, mely szerint Magyarországot a második kalapból húzzák február 23-án. A szövetségi kapitány értékelt.

blikk.hu

Nem foglalkoztatja a kiemelés, és a sorsolás mikéntje Pintér Attila kapitányt, inkább igyekszik minél jobban felkészíteni csapatát a küzdelmekre. A mieink a második kalapból várják a februári sorsolást, és lehetséges egy nagyon erős és egy viszonylag kedvező csoport is a válogatott számára. „Engem nem az foglalkoztat, hogy melyik kalapból sorsolnak ki bennünket, és azt sem figyelem, kiket kaphatunk a csoportban. Azt az elvet vallom, hogy azt kell legyőznünk, akit kisorsolnak mellénk, teljesen mindegy, hogy hol áll a világranglistán vagy melyik kalapból került a csoportba. Természetesen örülök az előrelépésnek, de a gyakorlatban semmit sem befolyásol a beosztásunk, egyelőre kizárólag a saját játékunk felépítését tartom fontosnak.” – fejtette ki álláspontját Pintér a szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozva.

Gavalovits Sándor

Share "Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba" via

További cikkek
okt 19, 9 óra ago

Vége a Vidi káprázatos sorozatának, egyik csapatnak sem jó döntetlen Győrben

Vége a Vidi káprázatos sorozatának, egyik csapatnak sem jó döntetlen GyőrbenA címvédő parancsolt megálljt a Videotonnak a bajnokságban, míg az Újpest továbbra sem tud nyerni Győrben.

okt 19, 12 óra ago

Gyengélkedő Femina, újra győztes Dorog

Gyengélkedő Femina, újra győztes DorogDöntetlent ért el a Femina Szegeden, míg az újonc Dorog két gyengébb meccs után hátrányból nyert Szombathelyen.

okt 19, 21 óra ago

Fradi és MTK siker, Honvéd iksz szombat este

Fradi és MTK siker, Honvéd iksz szombat esteAz MTK büntetővel nyert Kecskeméten, a Fradi felőrölte a Pécset, míg a Honvéd nem bírt a remeklő Pakssal.

okt 18, 1 nap ago

BL-búcsú után: „Csodálatos ajándékot kaptam az élettől…”

BL-búcsú után: „Csodálatos ajándékot kaptam az élettől…”Sok minden elhangzott a Medgyes Péterrel készített beszélgetésben, többek között a szakember nem másban keresi a hibát, ugyanakkor büszke tanítványaira.

okt 18, 1 nap ago

Tovább halad a Fradi és az MTK

Tovább halad a Fradi és az MTKAz MTK szenvedett az Újpest ellen, míg a Ferencváros magabiztosan futballozva nyert az Astra otthonában.

okt 18, 1 nap ago

Hiábavaló pápai bravúr, menetel a PAFC

Hiábavaló pápai bravúr, menetel a PAFCPápán nem tudtak gólt szerezni a csapatok, míg a Puskás Akadémia sorozatban negyedik meccsét nyerte.

okt 18, 2 nap ago

Folytathatja sikersorozatát az MTK, rangadó előtt a Fradi és a Viktória

Folytathatja sikersorozatát az MTK, rangadó előtt a Fradi és a ViktóriaÉs elérkeztünk a hatodik fordulóhoz a női NB I-ben. Ezúttal is lesz két rangadó, illetve egy megjósolható kimenetelű végeredmény.

okt 18, 2 nap ago

Videó: Ex-debreceni rángatta meg a PSG bajszát!

Videó: Ex-debreceni rángatta meg a PSG bajszát!Az egykori targoncásfiú, Adamo Coulibaly mesés története tovább folytatódik! A Debrecen volt csatára tegnap este vezetőgólt szerzett,...

okt 17, 2 nap ago

Győzött a világításavatón a sereghajtó

Győzött a világításavatón a sereghajtóHa nem is szemkápráztató futballal, de a Dunaújváros odahaza győzte le a krízisben lévő Haladást.