jan 24, 240 nap ago

Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba

Pénteken elkészítették a 2016-os EB-sorsolás kalapjait, mely szerint Magyarországot a második kalapból húzzák február 23-án. A szövetségi kapitány értékelt.

blikk.hu

Nem foglalkoztatja a kiemelés, és a sorsolás mikéntje Pintér Attila kapitányt, inkább igyekszik minél jobban felkészíteni csapatát a küzdelmekre. A mieink a második kalapból várják a februári sorsolást, és lehetséges egy nagyon erős és egy viszonylag kedvező csoport is a válogatott számára. „Engem nem az foglalkoztat, hogy melyik kalapból sorsolnak ki bennünket, és azt sem figyelem, kiket kaphatunk a csoportban. Azt az elvet vallom, hogy azt kell legyőznünk, akit kisorsolnak mellénk, teljesen mindegy, hogy hol áll a világranglistán vagy melyik kalapból került a csoportba. Természetesen örülök az előrelépésnek, de a gyakorlatban semmit sem befolyásol a beosztásunk, egyelőre kizárólag a saját játékunk felépítését tartom fontosnak.” – fejtette ki álláspontját Pintér a szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozva.

Gavalovits Sándor

Share "Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba" via

További cikkek
szept 20, 15 óra ago

Tovább repeszt a Videoton, az MTK hozta a kötelezőt, javított a Puskás Akadémia

Tovább repeszt a Videoton, az MTK hozta a kötelezőt, javított a Puskás AkadémiaKét hazai és egy vendégsiker az esti összecsapásokon az élvonalban.

szept 20, 17 óra ago

ETO-siker Nyíregyházán, hátrányból nyert a DVTK

ETO-siker Nyíregyházán, hátrányból nyert a DVTKA nyolcadik forduló szombati öt találkozója közül kettőt kora-, illetve késő délután rendeztek.

szept 20, 23 óra ago

Női válogatott: Visszapillantó – 4. rész

Női válogatott: Visszapillantó – 4. részA visszatekintő sorozatunk ezen részében Markó Edina szövetségi kapitányt kérdeztük.

szept 20, 1 nap ago

Női válogatott: Visszapillantó – 3. rész

Női válogatott: Visszapillantó – 3. részInterjú-sorozatunkban ezúttal a civilben már évek óta százados Hummel-Smuczer Angélát szólaltattuk meg.

szept 20, 1 nap ago

EB 2020: „Sportdiplomáciai siker a rendezés” – Csányi

EB 2020: „Sportdiplomáciai siker a rendezés” – CsányiCsányi Sándor az EB 2020-ról.

szept 20, 1 nap ago

Női válogatott: Visszapillantó – 2. rész

Női válogatott: Visszapillantó – 2. részVisszatekintünk az elmúlt VB-selejtezősorozatra. Másodiknak Zeller Dórát kérdeztük.

szept 19, 2 nap ago

Az izgalmak a hajrára maradtak Pécsett

Az izgalmak a hajrára maradtak PécsettVeretlenül látogatott Pécsre a Paks az OTP Bank Liga 8. fordulójának nyitó találkozóján, amely már-már a kezében érezhette a három pontot, de jött a ráadás.

szept 19, 2 nap ago

Női válogatott: Visszapillantó – 1. rész

Női válogatott: Visszapillantó – 1. részVisszatekintünk az elmúlt VB-selejtezősorozatra. Első alanyunk Sipos Lilla.

szept 19, 2 nap ago

Villámhír: Budapest is otthont ad a 2020-as Európa Bajnokságnak!

Villámhír: Budapest is otthont ad a 2020-as Európa Bajnokságnak!Ma délután egy órakor Genfben egy visszafogott, de nagyon elegáns rendezvényen hirdette ki az UEFA, hogy mely városok rendezhetik az első ilyen stílusú Európa Bajnokságot, 2020-ban.