jan 24, 279 nap ago

Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba

Pénteken elkészítették a 2016-os EB-sorsolás kalapjait, mely szerint Magyarországot a második kalapból húzzák február 23-án. A szövetségi kapitány értékelt.

blikk.hu

Nem foglalkoztatja a kiemelés, és a sorsolás mikéntje Pintér Attila kapitányt, inkább igyekszik minél jobban felkészíteni csapatát a küzdelmekre. A mieink a második kalapból várják a februári sorsolást, és lehetséges egy nagyon erős és egy viszonylag kedvező csoport is a válogatott számára. „Engem nem az foglalkoztat, hogy melyik kalapból sorsolnak ki bennünket, és azt sem figyelem, kiket kaphatunk a csoportban. Azt az elvet vallom, hogy azt kell legyőznünk, akit kisorsolnak mellénk, teljesen mindegy, hogy hol áll a világranglistán vagy melyik kalapból került a csoportba. Természetesen örülök az előrelépésnek, de a gyakorlatban semmit sem befolyásol a beosztásunk, egyelőre kizárólag a saját játékunk felépítését tartom fontosnak.” – fejtette ki álláspontját Pintér a szövetség hivatalos honlapjának nyilatkozva.

Gavalovits Sándor

Share "Válogatott: Pintér Attila szerint mindegy kikkel kerülünk egy csoportba" via

További cikkek
okt 30, 5 óra ago

DVTK: Aláírt a holland szélső

DVTK: Aláírt a holland szélsőEdzőnek készült, most újra futballozik. Diósgyőrben bejelentették Julian Jenner érkezését.

okt 30, 6 óra ago

FTC: Üzenet a szurkolóknak

FTC: Üzenet a szurkolóknakSpringer Miklós elnökségi tag, az FTC alapító Springer Ferenc unokája videóban üzent a drukkereknek.

okt 29, 17 óra ago

MK: Meglepetések a nyolcaddöntőben

MK: Meglepetések a nyolcaddöntőbenHét mérkőzésre került sor szerdán a Magyar Kupában, több meglepetést is feljegyezhettünk.

okt 29, 23 óra ago

Magyar Kupa: Büntetőpárbajt követően nyolc között a címvédő

Magyar Kupa: Büntetőpárbajt követően nyolc között a címvédőKedden megkezdődtek, szerdán pedig folytatódtak a Magyar Kupa nyolcaddöntős párharcai...

okt 29, 1 nap ago

Haladás: 14-szeres válogatott segítheti Szentes munkáját

Haladás: 14-szeres válogatott segítheti Szentes munkájátA múlt héten kinevezett Szentes Lázár megnevezte azt a szakembert, akit pályaedzőjének szeretne megnyerni.

okt 29, 1 nap ago

Román-magyar: Döntés pénteken

Román-magyar: Döntés péntekenAz Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalossá tette, hogy pénteken hoz döntést az október közepi EB-selejtezővel kapcsolatban.

okt 29, 1 nap ago

FTC: Kubatov hajlandó tárgyalni – de van egy feltétele

FTC: Kubatov hajlandó tárgyalni – de van egy feltételeEgy kikötése van Kubatov Gábornak a szervezett csoportokkal való tárgyaláshoz.

okt 28, 2 nap ago

MK: Robog a Videoton

MK: Robog a VideotonA Vidi a kupában is legyőzte a Diósgyőrt.

okt 28, 2 nap ago

MTK: Kérik az indoklást!

MTK: Kérik az indoklást!Az MTK kéri az óvás elutasításának indoklását az UEFA-tól.