Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Íme, Messi véleménye Puyol távozásáról

Az FC Barcelona négyszeres aranylabdás üdvöskéje, Lionel Messi is szép szavakkal búcsúztatta a gárda csapatkapitányát, Carles Puyolt. A 35 esztendős bekk ugyanis a héten jelentette be, hogy a szezon végén szerződése felbontásával távozik a katalánoktól.

www.goal.com

A minap még egy másik csapattárs, a védőkolléga Gerard Piqué írt nyilvános levelet barátjának, amiben minden eddigit megköszönt, és további sok szerencsét kívánt neki.

A legújabb hálálkodó-búcsúzkodó a „Blaugranas-tól” nem más, mint a csapat legnagyobb sztárja, Leo Messi, aki egy róla szóló tévé-show-ban emlékezett meg a torzonborz kapitányról:
„Ez a döntésén valószínűleg sokat gondolkozott, mert ez nem lehetett egyszerű. De ő azt mondta, hogy teljesen meg van győződve, és biztos az elhatározását illetően. Hiányozni fog, az öltözőn belül, és kívül egyaránt. A legjobbat kívánjuk neki, azt amit csak akar. Akárhová is megy játszani, vagy ha valami mást akar csinálni, remélem majd nagyon jól megy neki. Megérdemli, mert ő egy csodálatos ember.” – fakasztott alighanem könnyre minden lágyszívű Barca drukkert, az argentin csillag.

A Carles Puyol jövőjével kapcsolatos fejtegetésünket ITT olvashatjátok.

Balogh József