Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Botlott a Chelsea – videóval

Óriási meglepetésre kikapott idegenben az éllovas Chelsea az angol bajnokság (Premier League) 32. fordulójának szombati játéknapján. A vereséggel a 3. helyre is csúszhat a csapat.

Crystal Palace-Chelsea 1:0 (0:0)
G: (Terry 52. – öngól)

A Chelsea kicsit tartalékos összeállításban érkezett a Crystal Palace otthonában. Ennek ellenére a Chelsea uralta a játékot. Nem sok helyzetet tudtak teremteni, a hazai csapat betömörülő védelme nagyon jól zárt.

Félidőben be is küldte Oscart José Mourinho a minél gyorsabb gólszerzés érdekében. De alig 7 perccel a második félidő kezdete után egy bal oldali beadást John Terry a saját kapujába csúsztatott. Ezután Salah és Ba is érkezett a vendég csapatba, de csak helyzetekig jutott a Chelsea. A Crystal Palace jól védekezett a meccs végén is, sőt kontráiból akár 2-3 gólt is szerezhettek volna. A négy perces hosszabbítás sem hozott változást, így a Chelsea fontos 3 pontot hagyott a Crystal Palace otthonában.

A Chelsea akár a harmadik helyre is visszacsúszhat, amennyiben a Manchester City és a Liverpool is győz a fordulóban. A Crystal Palace pedig győzelmével 5 pontra került a kiesőzónától

További 16:00-ás meccsek eredményei:
Southampton–Newcastle 4:0 (1:0)
G: J. Rodriguez (45., 89.), Lambert (49.), Lallana (71).
Stoke City–Hull City 1:0 (0:0)
G: Odemwingie (62.)
Swansea–Norwich 3:0 (2:0)
G: De Guzmán (30.), (38.), Routledge (75.)
West Bromwich–Cardiff City 3:3 (2:1)
G: Amalfitano (2.), Dorrans (9.), Bifouma (94.), illetve Mutch (30.), Caulker (73.), Daehli (96.)

 

Lovász Krisztián