Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern sportigazgatója pontot tett a Mandzukic ügy végére

Mint ismeretes a Borussia Dortmund lengyel klasszisa Roberto Lewandowski a bajnokság végeztével átteszi székhelyét Münchenbe. A zsurnalisztákat ezálltal az a kérdés foglalkoztatja, hogy mi lesz Mario Mandzukic sorsa, akit a hírek szerint az Arsenal, Chelsea, Juventus trió is vinne.

Kép Forrása: nzz.ch

A góllövőlistát jelenleg Mandzukic és Lewandowski holtversenyben 17-17 találattal közösen vezetik, Sommer a német rekordbajnok sportigazgatója pedig a Sky 90-nek elmondta véleményét – “Senkinek nem kell vesződnie azzal, hogy ajánlatot tegyen Mandzukic-ért! Hihetetlenül fontos ő a Bayernnek. Mindig mondom, hogy úgy játszik, mint egy állat, pozitív értelemben. Egyszerűen elképesztő, hogy mennyit dolgozik a csapatáért, hogy mennyit fut. Mindig megpróbálják őt provokálni, mert a munkabírásával rendre gondot okoz az ellenfeleknek.”

Ezzel Sommer egyértelművé tette, hogy Guardiola és a klub továbbra is számít horvát klasszisának teljesítményére, jövőre pedig egy nagyon erős csatárduó állhat össze Münchenben, melynek a “hátországa” is elképesztő lesz.

Ettől függetlenül persze ajánlatok még futhatnak be a fent említett kluboktól, ám az valószínűleg lepereg majd, mint falról a festék…

Őszi Ádám