Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juve szívesen odaadja Pogbát! – 70 millió euróért

A korábbi hírekkel ellentétben úgy értesültünk, hogy a Juventus csapata, amely gőzerővel robog története 30. bajnoki címe felé, mégiscsak hajlik Paul Pogba eladására. Állítólag a torinóik a francia értékesítéséből akarják tovább erősíteni keretüket, amivel az európai fronton is eséllyel szállhatnak harcba a győzelemért (értsd: BL trófea).

wwws.bobetbethatena.blog.com

Paul Pogbát az elmúlt időszakban több kritika is érte, miszerint csökkent a lelkesedése, mióta sejthetővé vált, hogy a leszakadó Romának (is) köszönhetően meg tudja védeni bajnoki címét a Juve. A kritizálóknak némileg mindenképp igaza lehet, ugyanis január 18-a óta első Serie A-s gólját szerezte a hétvégén, a korábban még termelékeny középpályás.

Azonban a pletykák szerint a „Zebrák” az eddigi elhatárolódás helyett mégis eladnák a francia válogatott gyöngyszemét, ha valaki hajlandó letenni eléjük 70 millió eurót. Ez az összes elsőre valóban elképzelhetetlennek tűnik, lévén, hogy egy még mindig kiforratlan 21 évesről van szó.

Pedig a Juvénél már vannak is tervek, hogy kikre költenék, azt a bizonyos 70 milliót a nyáron. Szóba került már a Conte-grádával már régóta szemező Nani (Manchester United), a PSG-nél több lehetőségre vágyó Jéremy Ménez, az U21-es olasz válogatott tehetség, Daniele Baselli (Atalanta), a bosnyák csillag Senad Lulic (Lazio), illetve a sok sztárklub által csábítgatott William Carvalho (Sporting Lisszabon).

Balogh József