Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United kész eladni boldogtalan csatárát

A mexikói Javier Hernández panaszkodott, hogy keveset játszatja őt Moyes ezért nyáron távozni szeretne, az Atlético Madrid érdeklődik.

redmancunian.com

A Manchester United készen áll eladni csatárát Javier Hernándezt, miután az panaszkodott, hogy kevés játéklehetőséget kap.
Chicharito beszélt Daviy Moyessal három alkalommal is az elmúlt két hónapban, hogy kevés lehetőséget kap és kifejezte csalódottságát, hogy csak 5 alkalommal kezdett idén a Premier League-ben.
A mexikói csatár kérte a klubtól, hogy ha kedvező ajánlat érkezik azt fogadják el, mert a skót menedzsernél Van Persie, Rooney és Wellbeck mögött áll a hierarchiában és ezért nagyon kevés lehetőséget kap.
A csatár kicsit kétségbe van esve, így talán minden ajánlatot elfogad, de a kérők között  lehet az Atlético Madrid is, ha Diego Costa eligazol a Chelsea-hez.
A 25 éves Hernández ideges az miatt, hogy a Bayern elleni BL visszavágón Wayne Rooney játszott mikor alkalmatlan volt a játékra, de mégis az angol támadó kezdett.
A Newcastle ellen végig játszotta mind a 90 percet és gólt is szerzett, valamint jól játszott saját véleménye szerint, és az edzésen is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, így megérdemelte volna, hogy ott legyen a kezdőben a sérülten játszó Rooney helyett.
A borsó becenévre hallgató csatárt 31-szer szerepelt eddig ebben a szezonban az összes tétmérkőzésen és ebből 20-szor csereként lépett pályára, ám így is 9-szer volt eredményes.
A támadó 2010-ben érkezett a  Guadalajara csapatától 9.7 millió fontért még 2010-ben, és a kevés lehetőség miatt aggódik a VB szereplése miatt.
A csapatkapitány Vidic az Interhez tart, míg Rio Ferdinand, Patrice Evra, Anderson, Kagawa és Nani helyére új játékosokat szeretnének szerződtetni, így nagy valószínűséggel nagy változások lesznek nyáron a vörös ördögöknél.

Szajevics Patrik