Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Védelem nélkül maradnak Wengerék jövőre?!

Komoly bajba kerülhet Arséne Wenger, ha nem sikerül valamire való játékosokat szerződtetnie a nyáron. A jelek szerint ugyanis több védő is távozhat a csapattól. A legújabb hír főszereplője, az idén igazi vezérré vált Laurnet Koscielny.

www.sportsmole.co.uk

Az már korábban szinte biztossá vált, hogy a mellőzött csapatkapitányon, Thomas Vermaelenen kívül, a francia jobbhátvéd, Bacary Sagna is távozhat, akinek a jelek szerint nem hosszabbítják meg szerződését az Emirates-ben. Állítólag mindkettőjüket a tapasztalt, már kissé kiöregedőben lévő játékosokra hajtó Internazionale akarja szerződtetni.

Úgy értesültünk, hogy az utóbbi kettővel ellentétben, egy idén is kulcsszerephez jutó védő is a távozás mezejére léphet. Ez pedig nem más, mint Laurent Koscielny. A 28 éves francia a mostani szezonban többnyire szenzációs teljesítményt nyújt középen, karöltve német társával, Per Mertesackerrel. Biztosan a remek forma keltette fel korábban a Bayern München, és most az Inter figyelmét is.

Természetesen az olaszok érdeklődése egyelőre pletyka, és komoly kétségeink is vannak afelől, hogy az új tulaj ellenére is hajlandóak lennének-e nagyjából 20 millió eurót áldozni Koscielnyre, akinek még 2017-ig érvényes szerződése van az Arsenallal.

Balogh József