Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Guardiola intő szavai Madrid előtt

Mint ismeretes a Bayern München soha nem látott rekordgyorsasággal, a bajnokság vége előtt nyolc fordulóval bebiztosította bajnoki címét, ám azóta igen jelentős formahanyatláson megy keresztül a csapat, így a Kaiserslautern elleni kupamérkőzés előtt intő szavakat intézett Pep mester csapata felé.

Kép Forrása: sofafootball.com

A Berlinben megszerzett bajnoki trófea óta háromszor léptek pályára Mandzukicék és egy Hoffenheim ellendi döntetlen mellett vereséget szenvedtek az Augsburg, majd pedig a nagy rivális Dortmund ellenében. Utóbbi az Allianz Aréne gyepén aratott megalázó 3-0-ás győzelmet.

Sokan mondják, hogy a játékosok a Bajnokok Ligájára tartalékolnak, igen ám, de ha kiesik az ember a ritmusból, nehéz újra felkapaszkodni a körhintára, ezt Guardiola is nagyon jól tudja, ezért óvatosan, intő jelleggel nyilatkozott a sajtó embereinek

“Ha Madridban is úgy játszunk, ahogy tettük mostanában, akkor nincs esélyünk bejutni a döntőbe. Ez a futball kevés nemcsak a BL-fináléhoz, hanem bármilyen fináléhoz. Ha nincs meg a koncentráció, fejben lemaradunk, akkor minden lassabban történik, és ez óriási veszélyt jelenthet számunkra” – nyilatkozta Guardiola egy keddi sajtótájékoztató keretein belül.

Szerdán este a kupaelődöntőben a Kaiserslautern lesz az ellenfél, a döntőben már várja a német rekordbajnokot a Dortmund, mely tegnap a Wolfsburg 2-0-ás legyőzésével jutott a fináléba.

Az Real Madrid elleni első BL-elődöntőt április 22-én rendezik a Santiago Bernabéuban.

Őszi Ádám