Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Falcao Madridban, di María Monacóban?!

Különleges eseménynek lehettek szemtanúi azok, akik természetesen csak szemlélőként, de ott voltak egy spanyol étteremben. A madridi Meson Txistuban vendégeskedett ugyanis három európai élklub vezetője is.

Bár az AS úgy tudja, hogy csak egy jótékonysági alapítvány miatt találkozott egymással Florentino Pérez (Real Madrid), Txiki Begiristain (Manchester City), és Dimitrij Ribolovjev (AS Monaco), illetve egy játékosügynök, Jorge Mendes, tudjuk, hogy az ördög sosem alszik.

És hát a pletykákra mindig kapható spanyol média egyből ugrott is a történetre, hogy bizony itt komoly játékos adok-kapok lehetett csakis a téma. Valójában pedig nehéz is elképzelni, hogy a megjelent négy úr csakis arról a bizonyos alapítványról társalgott. Kiváltképp, ha köztük volt egy dörzsölt játékos ügynök is, aki egészen véletlenül olyan játékosok „mentora”, mint Cristiano Ronaldo, Falcao, Thaigo Silva, Diegp Costa,… és így tovább. „Csak” egy szakajtónyi ibériai, illetve dél-amerikai sztár.

Korábban már egyébként is felrebbentek olyan pletykák, miszerint a Real Madridnál nagyon meg szeretnék szerezni a jelenleg sérült Radamel Falcaot, helyette pedig Ángel di Maríat, és némi pénzmagot utalnának, az egyébként utóbbira nem nagyon rászoruló Monaconak. A Cityről egyelőre csak annyit tudni, hogy Pérez elnök úr Sergio Agüerot is szívesen látná a Santiago Bernabéuban.

Ezek után szerinted is csak egy emberbaráti vacsoráról volt szó?

Balogh József