Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haladás: Prémium a dobogós helyért

A játékosok 20 millió forint prémiumot kapnak, ha elérik a bronzérmes helyet, illetve 10 milliót a negyedik helyért – abban az esetben, ha ez a pozíció nemzetközi szereplést ér.

Forrás: rangado.hu

A klub ügyvezető igazgatója, Tóth Miklós a vaol.hu-nak nyilatkozott: ’’A szezon előtt a tulajdonosok összesen 20 millió forint extra prémiumot ajánlottak fel a játékosok részére a harmadik hely eléréséért, a negyedikért pedig – abban az esetben, ha az nemzetközi kupaindulást ért – 10 milliót”.

Továbbá reagált azokra a pletykákra is, miszerint a vezetőséget nem érdekli a harmadik hely megszerzése: ’’Megjegyzem, amikor 2009-ben a harmadik helyen végeztünk a bajnokságban, szintén fel volt dobva a pluszprémium, amit aztán az utolsó fillérig megkaptak a játékosok. Ráadásul az MLSZ is honorálja a dobogós helyet, tehát a klub érdeke, hogy a csapat minél előrébb végezzen, minél jobban szerepeljen. Emellett az idén a Magyar Kupa-elsőségért 20 milliót kaptak volna a játékosok. Tehát szó sincs arról, hogy nem akarunk minél jobban szerepelni – éppen ellenkezőleg!”

Pék Márk