Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme a Real Madrid nyári bevásárlólistája

Pár nappal korábban a bajnoki cím fő várományosát az Atletico Madrid csapatát és lehetséges nyári igazolásait vettük górcső alá, jelen cikk pedig a Real Madrid és egyben Ancelotti kívánságlistájára kíván bepillantást nyújtani azon játékosok által, melyek a klub látókörébe kerültek a zsurnaliszták szerint.

Kép Forrása: taringa.net

Szinte biztosra vehető Coentrao távozása, így a nyár folyamán mindenképpen venne egy bal oldali védőt a királyi alakulat Marcelo mellé. A névsor igen szép, a sajtóban öt játékos neve is felmerült, többnyire fiatal és tehetséges labdarúgók, akik közül a legnagyobb ígéretnek a svájci Ricardo Rodríguez tűnik. Ott van azonban a rutinos Ashley Cole, aki szabadúszóvá válik és ingyen megszerezhető lesz, ráadásul Ancelotti Londonban már dolgozott együtt az angollal, akit nagyon csíp.

Védelem:
Ricardo Rodríguez –> Wolfsburg –> 20 millió euró
Alberto Moreno –> Sevilla –> 10 millió euró
Guilherme Siqueira –> Granada (kölcsönben Benfica) –> 8 millió euró
Alex Telles –> Galatasaray –> 6 millió euró
Ashley Cole –> Chelsea –> Szabadúszó

A középpályát tekintve két ember jött szóba, a Bayyern München támadó középpályása Kroos mély nyomokat hagyott, míg védekező középpályára a Sporting fiatal tehetsége William Carvalh pályázhat. Illetve ide lehet venni Thomas Müllert, aki mind középpályásként, mint pedig csatárként bevethető.

Középpálya:
Toni Kroos –> Bayern München –> 40 millió euró
William Carvalh –> Sporting –> 8 millió euró
Thomas Müller –> Bayern München –> 45 millió euró

A támadósorban két igazi klasszis nevéről lehetett hallani, Mandzukic és Suarez személyében. Előbbi Lewandowski érkezésével kiszorulhat a müncheni kezdőzöl, utóbbi pedig bajnok lehet a vörösökkel és kivásárolni is egy vagyon lenne, mondhatni Bale kaliberű összeget érhet. Benzema mellé mindenképpen szeretnének még egy sztárcsatárt.

Támadók:
Mario Mandzukic –> Bayern München –> 30 millió euró
Luis Suarez –> Liverpool –> 52 millió euró
Juan Iturbe –> Porto (kölcsönben Verona) –> 10 millió euró

Őszi Ádám