Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUnited: Három jelölt maradt a kispadra – sajtóhír

Az igen csak megbízhatónak titulálható brit központú Telegraph arról számolt be, hogy immáron csak három jelölt van harcban a Vörös Örgödök kispadjáért és hozzátette, az edzőlegenda Sir Alex Ferguson véleménye ezúttal is döntő lehet, csakúgy mint Moyes kinevezésének esetében.

A kedden menesztett David Moyes helyét ideiglenesen Ryan Giggs a csapat veterán játékosa vette át és elképzelhető, hogy ezt a szezont már vele viszi végig a United, ugyanis mindhárom jelöltnek van csapata, sőt nagyon fontos feladat előtt állnak.

Az egyik jelölt Carlo Ancelotti a Real Madrid vezetőedzője. A nyáron kinevezett olasz tréner már behúzta a Copa del Rey aranyérmét és harcban áll a bajnoki aranyért, illetve a Bajnokok Ligája trófeáért, így még a triplázás is meglehet. Nehéz elképzelni távozását, hiszen erre semmi nem ad okot, mondhatni kiváló királyi csapat formálódik a keze alatt. Érkezésének esélye 15 százalék.

Aztán ott van az Atletico Madrid trénere Diego Simeone, aki elképesztő csapatot hozott össze, jelenleg vezetik a spanyol bajnokságot és ott vannak a Bajnokok Ligája döntőjének a küszöbén. Érkezésének esélye 25 százalék.

Végül pedig Louis van Gaal a holland válogatott szövetségi kapitánya, aki 50 nap múlva világbajnokságra vezeti csapatát, ám közölte, hogy a torna után a Premier Leagueben szeretne dolgozni, de az is elképzelhető, hogy visszavonul. Ezáltal potenciális jelöltje lehet a kispadnak. Érkezésének esélye 70 százalék.

Őszi Ádám