Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Hosszabbít a brazil sztárvédő

A korábbi Chelsea játékos, Alex a hírek szerint hamarosan hosszabbíthat jelenlegi kenyéradójával, a Paris Saint-Germainnel. Sőt, a hírt maga a brazil bekk erősítette meg, így valóban elképzelhető maradása, a Parc des Princes-ben.

www.psgcommunity.fr

A 31 esztendős korábbi válogatott védő elárulta ugyanis, hogy már nagyon közel van a vége azoknak a tárgyalásoknak, amelyek szerződése meghosszabbításáról szólnak. A PSG-hez 2012-ben szerződő játékos jelenlegi kontraktusa a mostani idény végén lejár, azonban játékára nem sok panasz lehet, így igazából nem volt kérdéses, hogy a Ligue 1 listavezetőjénél marasztalni fogják.
„Nagyon boldog vagyok a Paris-nál, és már majdnem biztos, hogy megújítjuk a szerződésemet. Úgy vélem, hogy egy-két héten belül aláírjuk a megállapodást, még egy évre.”

Csakhogy míg klubszinten egy sikeres csapat tagja lehet Alex, ugyanezt nem mondhatja el magáról, a brazil nemzeti együttessel kapcsolatban: lévén már 2008 óta nem léphetett pályára a „Selecaoban”, ami nem túl sok jóval kecsegteti, az idei, számára hazai rendezésű vébét illetően.
„Scolarival sok boldog közös emlékem van. Eszembe jut az az idő, amikor együtt dolgoztunk a Chelseanél. Volt egy találkozónk, de azt hiszem, hogy nem túl valószínű, hogy meghívnak majd a nemzeti csapatba, az idei Világbajnokságra. Két-három PSG-s valószínűleg meghívnak, bár én mindig reménykedem, hogy lesz még lehetőségem játszani Brazíliáért, de tudom, hogy ezt nehéz lesz elfogadnom.”

Balogh József