Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo: „Jól éreztem magam”

Bár a többség féltette, hogy túl korai lesz a Bayern München ellen való bevetése, a sérülés után éppen csak felépült Ronaldo nem lógott ki csapatából tegnap este. Igaz, túl maradandót nem is sikerült produkálnia, a neki járó 73 perc alatt.

www.scotsman.com

Szolid, ám ügyes taktikával kiharcolt 1-0-s győzelmet aratott tegnap, a Real Madrid együttese, a Bajnokok Ligája Bérnabeuban rendezett odavágóján. A meccs hőse, a már majdnem egy hónapja gólképtelen Karim Benzema volt, aki egymaga döntötte el a találkozó sorsát, még a meccs elején szerezett góljával.

Természetesen a kíváncsi szemek nagy része Cristiano Ronaldora irányult, aki múltkori sérülésén felülkerekedve, újra a pályán a lehetett a társakkal. A portugál ugyan végig hasznos tagja volt a „Királyiaknak”, ám komoly villanást nem láthattunk tőle.

„Én nem erőltettem semmit. Jól éreztem magam. Voltak, akik nem akarták, hogy játsszak, de azt nem tehettem meg, és végül nem lett belőle semmi. Kicsit aggódtam ugyan, hogy ez volt az első meccsem három hét után, de nem éreztem semmilyen kellemetlenséget. A következő meccsen már tökéletes állapotban leszek. Bajnokok Ligája elődöntőben az 1-0 jó, és még jól is játszottunk. Ha gólt fognak szerezni, az nagyon nehézzé teszi majd számunkra, hogy továbbjussunk.” – vázolta fel saját, és csapata helyzetét Ronaldo.

Balogh József