Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést írt alá Olic

A korábbi FC Bayern München csatár remek formát mutat ebben a szezonban is, nem véletlen, hogy kora ellenére is terveznek vele a következő évekre.

11freunde.de

Annak ellenére, hogy 34 esztendős meghatározó tagja a VfL Wolfsburg csapatának Ivica Olic. A horvát futballistát nem véletlenül szemelte ki több angol klub is, Olic azonban a maradás mellett döntött. A korábban a Hamburg és a Bayern München alkalmazásában is álló támadó idén 13 gólig jutott és további ötöt készített elő.

“Hogyha egy olyan meghatározó játékost, mint Ivica Olic több külföldi csapat is leigazolna, de ő karrierje folytatását mégis Wolfsburgban látja, mutatja, hogy az út, amit járunk meggyőzi a játékosokat.” – büszkélkedett Klaus Allofs sportigazgató.

Olic kontraktusa eredetileg a szezon végéig szólt, új papírjai 2016-ig szólnak. A 90-szeres horvát válogatott 2012-óta erősíti a farkasokat, teljesítményére az előző szezonban sem lehetett panasz.

“Nagyon boldog vagyok, hogy immáron minden tiszta a jövőmmel kapcsolatban. A következő szezonban nagy terveink vannak a Bundesligában és Európában is. Öröm, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és a családom is jól érzi itt magát.” – mondta a futballista.

Galeß