Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VB 2014: A Roma játékosa úgy érzi megérdemelné a részvételt

Nagyon ott szeretne lenni a két hónap múlva kezdődő brazíliai világbajnokságon az AS Roma kölcsönjátékosa, a Cagliari belga ásza Radja Nainggolan.

Kép Forrása: rantsports.com

A 25 esztendős belga irányító egy rádióműsorban elmondta – “Már több éve jól játszok, és azt gondolom, megérdemlem, hogy részt vegyek a vb-n. A Romában játszva jobb esélyem van a válogatottságra.”

Nainggolan eddig öt alkalommal húzhatta magára hazája címeres mezét, melynek színeit legutóbb március elején Elefántcsontpart legjobbjai ellen képviselhette. A döntés Marc Wilmots szövetségi kapitány kezében van. Lassan véget érnek a pontvadászatok, a szövetségi kapitányok pedig kereteket hirdetnek.

Aki jártas a labdarúgás világában és figyelemmel kíséri a válogatottak szereplését, illetve látta a kvalifikációt, az tudja, hogy a belga válogatott nagyon egyben van, sok, roppant fiatal és tehetséges labdarúgó, egy igen masszív egységet alkot pár rutinos rókával kiegészülve. Nem könnyű tehát bekerülni az utazó keretbe, annak a csapatnak a eretébe, melyet sokan titkos favoritként emlegetnek.

Őszi Ádám