Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Di Maria négy sztárklub célkeresztjében, Ancelotti beszélt az elnökkel…

A nyári átigazolási időszak legkelendőbb Real Madrid játékosa lehet az argentin középpályás, Ángel Di María, aki iránt négy sztárklub is élénk érdeklődést mutat. Carlo Ancelotti a királyiak vezetőedzője már jelezte Florentino Pérez elnök úr irányába, hogy szeretné egyben tartani a keretet.

Kép Forrása: ronaldo7.net

Fantasztikus szezon, kupagyőzelem és Bajnokok Ligája diadal, 52 lejátszott mérkőzés 11 gól és 26 gólpassz, ezen statisztikák állnak a 26 esztendős argentin klasszis neve mellett, aki jelen pillanatban előre tekint, ám látása csupán Brazíliáig terjed. Játékjogáért azonban bekopogtathat Manchester két sztárklubja mellett az újgazdag Paris Saint-Germain és az AS Monaco egyaránt.

Ancelotti a hírek szerint leszögezte, nem szeretné azt, ami tavaly érkezésekor történt! Mint ismeretes ekkor nyolc labdarúgó hagyta el a királyiakat és jelentősen átalakult a keret összetétele. Az olasz szakember szerint a jelenlegi keret szinte tökéletes és még ennél is többet ki lehet hozni belőle, fejlődőképes az együttes, mely minimális változásokat ígér.

Azt is leszögezték, hogy nem kívánnak különösebb játékosmozgást lebonyolítani a világbajnokság végeztéig, feladatuk van így is bőven. Szeretnék meghosszabbítani Khedira és a sajtó által már eladott Benzema szerződését, míg új kontraktust kötnének a BL-döntőn sorsöntő gólt szerző védővel Ramossal.

A hírek persze ezzel ellentétesek, Morata távozásáról és Suarez érkezéséről szólnak, na meg persze még mindig terítéken van a Benzema sztori egyaránt.

Őszi Ádám