Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Az Arsenal karmestere érkezhet – sajtóhír

Az Atlético Madrid egybehangzó angol sajtóhírek szerint az Arsenal 29 esztendős spanyol karmesterének, Santi Cazorlának a leigazolását tervezgeti.

Santi Cazorla (foci-live.hu)

A spanyol válogatottal jelenleg a csütörtökön kezdődő brazíliai világbajnokságra készülő Santi Cazorláról felröppent, hogy az Arseanl játékosa a következő idényt már akár az Atlético Madrid futballistájaként kezdheti meg.

A 29 esztendős játékos kapcsán több angol lap is arról ír, hogy Cazorla szerződtetését tervezi az Atlético Madrid. Az angol lapok arra hivatkoznak, hogy Diego Costa minden bizonnyal a Chelsea együtteséhez szerződik majd a madridiaktól a nyár folyamán, és matracosok vezetői egy csatár leigazolása mellett – aki akár Lukaku, Bacca, Soldado vagy Negredo lehet – egy fazonszabászt is szeretnének a csapathoz csábítani.

Santi Cazorla 2012 nyarán közel 20 millió euróért érkezett a Málaga együttesétől Londonban. Az Arsenalnál góljaival és gólpasszaival hamar a szurkolók egyik nagy kedvencévé vált. Cazorla értékét a mértékadó ‘transfermarkt.de’ 30 millió euróra becsüli.

Nagy Ákos