Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A klasszis szélső a Juve helyett az MU-ba mehet! – Sajtóhír

Egybehangzó spanyol és angol lapértesülések szerint az angol Manchester United beszállt az Alexis Sánchez leigazolásáért folytatott versenyfutásba. Az MU új menedzsere, Luis van Gaal igen komoly összeget költhet el csapata megerősítésére, a hollandus pedig kész áldozni – még meg nem nevezett összeget –  Sánchez megszerzésére is.

Sánchez: Irány Manchester? (express.co.uk)

A nyáron nagybevásárlásra készülő Manchester United együttesével már számtalan játékost összeboronált a sajtó. Igaz, hogy hivatalosan az MU talán egyedül Luke Shaw iránt mutatott érdeklődését erősítette meg, a sportsajtó képviselőit ez mit sem zavarja.

Alexis Sánchez kapcsán például hétről-hétre bedobják a “vörös ördögöket”. A napokban a spanyol ‘Marca‘ és az angol ‘Guardian‘ lap értett egyet abban, hogy a chilei klasszis felkerült Luis van Gaal, az MU új menedzserének kívánságlistájára.

A hírek szerint a Barca vezetőedzője Luis Enrique nem számol a Sánchezzel a jövőben, akit így kész elengedni a katalán csapat, természetesen jó pénzért cserébe. Sánchezért a Juventus már ajánlott 18 millió eurót és évei 4 milliós fizetést; azonban az MU az olaszok ajánlatára kész ráajánlani.

Sánchez kapcsán azt is felvetik, hogy a chilei tökéletesen illene van Gaal legkedveltebb játékrendszerébe, a 4-3-3 -ba…

Nagy Ákos