Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG tehetségére fáj a Barca foga

A megújulás útját járó FC Barcelona egy középső védővel erősítené meg keretét, a jelölt a francia fővárosban játszik, megszerzése nem lesz könnyű.

sambafoot.com

Az elmúlt idényt bármiféle sorozat megnyerése nélkül záró FC Barcelona komoly összegeket invesztál a keret megerősítése érdekében. A sok fiatal játékost egy újabb követheti, név szerint a Paris Saint-Germain brazil tehetsége, Marquinhos. A gallok azonban nem küzdenek anyagi gondokkal, így igen nehéz lesz a védő megszerzése.

A brazil ‘Globoesporte’ birtokába jutott információk szerint a Barcelona már ajánlatot is tett a húsz éves játékosért, a katalánok 43 millió eurót adtak volna a játékosért. A PSG azonban inkább hosszabbítana, mint túladna a futballistán.

Mindenképpen megjegyzendő, hogy Marquinhosra a következő szezonban a kispad vár, a védelem tengelyét Thiago Silva és David Luiz alkotja majd minden valószínűség szerint. A világon minden esetre a PSG kivételével nem sok klub tudná megengedni magának, hogy jó 40 millió eurós ajánlat ellenére megtartsa cserejátékosát.

Az egyszeres brazil válogatott védő egyébként tavaly érkezett az AS Roma együttesétől, az átigazolási díj 31 millió eurót volt, Marquinhos szerződése még 2019-ig érvényes.

Galeß