Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ausztriába szerződött az NB I gólkirálya – hivatalos

Az osztrák labdarúgó-bajnokságban (Bundesligában) szereplő Wolfsberger AC a pénteki nap folyamán hivatalos honlapján jelentette be Simon Attila szerződtetését. Az NB I előző kiírásának gólkirálya így a “sógoroknál” folytatja pályafutását.

Kép Forrása: profitipp.hu

A 31 esztendős támadó 18 alkalommal volt eredményes a mögöttünk álló szezonban, szerződése pedig lejárt a Pakson, melyet a felek nem hosszabbítottak meg. A klub tájékoztatása szerint egy esztendőre szóló szerződést írtak alá a magyar támadóval, aki már együtt edzett új társaival és nemsokára részt vesz az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A Bundesliga rajtjáról lemarad, a WAC ma kezdi meg a szereplést az Admira ellenében, ám jövő héten az Austria Wien ellen már minden bizonnyal bemutatkozik új csapatában Simon Attila.

Ami a csapatba kerülést illeti, a Wolfberger fiatal támadóját Kevin Vaschaunert kölcsönadta a másodosztályú Linz csapatának, igaz az ifjú tehetség eddig is a második csapatban szerepelt. A keretben található még a 29 esztendős brazil támadó Silvio, aki tavaly három gólt jegyzett, illetve a 26 esztendős szlovén Tadej Trida, aki szintén friss szerzemény, a Grödig csapatát hagyta el a nyáron. A csapat tavalyi házi gólkirálya Michael Liendl a Düsseldorf csapatába szerződött. Ezen tényeket végignézve Simon valószínűleg a kezdőben szerepel majd.

Arrow