Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajner aláírt új klubjához – hivatalos

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championshipben) folytatja pályafutását Bajner Bálint a Borussia Dortmund ex-labdarúgója.

Kép Forrása: twtd.co.uk

A BVB-vel, illetve annak második csapatával két év után szakító magyar támadó a tavalyi szezonban a rájátszásról négy ponttal lecsúszó Ipswich Town gárdájánál járt próbajátékon, teljesítményével pedig meggyőzte Mick McCarthy vezetőedzőt. A 23 éves gólfelelős a Southend elleni felkészülési mérkőzésen, melyet 2-1-re megnyert újdonsült csapata, gólt és gólpasszt jegyzett. A klub egy esztendőre szóló kontraktust kínált, melyre Bajner rábólintott.

“Volt egy lehetőségem, hogy megmutassam a képességeimet az Ipswich menedzserének. Próbáltam a legjobb formámat nyújtani, és felkészülési meccsen sikerült gólt rúgnom, gólpasszt adnom. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült ideszerződnöm” – olvasható Bajner nyilatkozata az Ipswich hivatalos weboldalán, ahol bemutatták új szerzeményüket.

Reméljük, a nyilatkozatokat és az üres szavakat immáron felváltják a tettek és jó, örömteli híreket hallunk Angliából, bajner teljesítményét illetően.

Arrow