Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Conte nem lesz olasz kapitány! – még ma aláírhat egy európai sztárklub élére…

… amennyiben jól informálódtak a Corriere dello Sport “kémei”. Az olasz hírportál francia forrásokra hivatkozva címlapján ír arról, hogy a Juventus kispadjáról egy hete meglepetésszerűen felálló Antonio Conte lehet a Paris Saint-Germain új vezetőedzője.

Kép Forrása: foci-live.hu

Ezáltal az is eldőlhet, hogy a Torinóiak sikeredzője egyenlőre nem lesz olasz szövetségi kapitány. Miután Conte felállt az Öreg Hölgy kispadjáról sokan úgy vélték, hogy dűlőre jutott az Olasz Labdarúgó-szövetséggel, ezért a hirtelen váltás. Ezen új hírek viszont új alapra helyezik a Conte ügyet.

A hírek szerint a megállapodás már meg is történt, a bejelentésre pedig akár még a keddi nap folyamán sor kerülhet. Igen ám, de ez egy menesztéssel is járna! A Paris Saint Germain jelenleg regnáló vezetőedzője a francia szakember Laurent Blanc, akinek 2016-ig élő szerződése van a fővárosi klubbal és könnyen lehet, hogy meneszti őt a vezetőség, nemes egyszerűséggel derült égből fasírt, úgy, hogy bajnok csapatot faragott a párizsiakból, a csapat fejlődése pedig megkérdőjelezhetetlen.

Arrow