Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cope Euroamericana: Kikapott a Fiorentina és az Atletico Madrid egyaránt – videóval

Az éj leple alatt folytatódtak a 2014-es Copa Euroamericana küzdelmei és bizony nem sok babér termett az európai csapatoknak, az Atletico Madrid büntetőkkel maradt alul, míg a Fiorentina kikapott brazil ellenfelétől, ezzel pedig az utolsó mérkőzés előtt 4-4 az összetett állás Európa és Amerika között. A döntés az U. de Deportes és a Fiorentina kezében.

Club America – Atletico Madrid 0-0 – büntetőkkel 3-2

Kétszer negyvenöt perc nem volt elegendő a feleknek eldönteni a mérkőzést, sőt még gól sem született, így a közönség egy hajtós, ám hálórezdülés nélküli mérkőzést figyelhetett végig. A büntetőpárbaj a mexikóiaknak sikeredett jobban, míg a Matracosok háromszor hibáztak Siqueira, Koke és Suarez révén, addig a Club America játékosai közül csupán Velasco és Buron hibázott. Ezzel pedig összetettben 4-3-ra zárkózott Amerika.

Palmerias – Fiorentina 2-1 (2-0)
G: Oliveira (15.), Leonardo (36.) ill. G. Rossi (73.)

Az Estudiantes legyőzése után a Palmerias nagy falatnak bizonyult, Oliveira és Leabdro révén már az első félidő hajrájára két gólos előnyt kovácsolt magának a brazil pontvadászatban szenvedő alakulat. Igaz a második játékrészben Rossi révén megérkezett a szépítő találat, ám ezt követően csupán helyzetekig jutottak a firenzeiek, akik agy vesztesen hagyták el a játékteret. Ez pedig azt jelentette, hogy 4-1-ről visszajőve jelenleg döntetlenre áll az európai és amerikai csapatok párharca.

A 2014-es Copa Euroamericana menetrendje:
Junior FC – AS Monaco 0-1
Atletico Nacional – AS Monaco 2-4
Estudiantes – Fiorentina 0-1
Alianza Lima – Valencia 3-2 – büntetőkkel 9-8
San Jose – Atletico Madrid 0-1 – büntetőkkel 3-4
Universidad Catolica – Valencia 1-0
Club America – Atletico Madrid 0-0 -büntetőkkel 3-2
Palmerias – Fiorentina 2-1
U. de Deportes – Fiorentina 08.03.

Összetettben: Amerika – Európa 4-4

Arrow