Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Euro 2016: „Már most összeállt a francia csapat”

Ugyan a francia válogatott már a negyeddöntőben búcsúzott a brazíliai Világbajnokság küzdelmeitől, bizonyos jelek bizakodásra adhatnak okot. Ugyanis a korábbi években belső ellentétektől hangos gallok idén egy szimpatikus, és lelkes csapattal szerepeltek, az aktuális tornán.

www.goal.com

Mikaël Silvestre jelenleg klub nélküli játékos, és valószínű, hogy az egykori Manchester United védő hamarosan bejelenti visszavonulását. Így már 36 esztendősen, szakértőként dolgozhat akár hamarosan. Talán ebből kifolyólag is nyilatkozott a goal.comnak a volt francia válogatott Silvestre, miszerint hazája együttese most egy olyan összképet mutatott be a Világbajnokságon, ami ígéretes lehet számukra, a két év múlva esedékes Európa Bajnokságon. Amit pedig hogy-hogy nem, éppen Franciaországban rendeznek.

„Összességében jól teljesített a válogatott, különösen a 2010-ben tapasztalt problémákat követően, ami nagyon bonyolulttá tette a Kékek helyzetét. A csapat nem volt elég sikeres, hiszen most Brazília ellen játszhatott volna. A válogatott jobb is lehetett volna, de ez egy jó kezdet, különösen a következő nagy versenyt, a 2016-os EB-t tekintve, ami Franciaországban kerül megrendezésre. A fiatal játékosaink megértek. És bár nem nyert meg minden meccset a „Le Blues”, a németek ellen is közel voltak a gólhoz. De nem vagyok csalódott a produkció miatt, sőt nagyon boldog.” – dicsérte honfitársait Silvestre, aki egykoron 40-szer húzhatta magára a híres kakasos mezt.

www.wordpress.hotpress.com

Balogh József