Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fradi: 1,5 milliárd forint üti a klub markát

Immáron kész tény, Muhamed Besic a 2014/2015-ös szezont Liverpoolban az Everton csapatánál kezdi meg. A transzfer részleteiről a klubok megegyeztek, a Ferencváros markát hatalmas összeg üti.

Ha lehet hinni a híreknek, akkor 4 millió fonton állt meg a licitálás, mely tartalmazza a különféle bónuszokat is, ezáltal pedig bosnyák válogatott játékosáért forintra átszámolva 1,5 milliárd forintot kap a fővárosi klub.

Besic már a liverpooli kékekkel edz, több fénykép is készült róla, sőt Bangkokba is elutazott az együttessel, így csupán jövő héten kerülhet sor a hivatalos aláírásra, bemutatásra, erről számolt be a Premier League klub hivatalos honlapja.

A kritikus hangok egyből megszólaltak, mondván a klubvezetők miként osztják fel maguk között a pénzt!? Sokan nem tudták a mai napig megemészteni, a Bajnokok Ligája szereplést követően szőrén szálán eltűnő milliókat és a jelenlegi klubvezetés, illetve a szurkolók mondhatni nem ápolnak túlságosan jó viszonyt egymással. A pénz dől, de a Fradinál abszolút nem fenékig tejfel az élet…

Arrow