Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatérne a világbajnok védő – “Ajánlataim is vannak.”

Sokakat meglepett Joachim Löw szövetségi kapitány azzal, hogy Marco Reus sérülése után egy védőt nevezett Shkordan Mustafi személyében, de bejöttek a számításai.

telegrafi.com

A mindössze négyszeres német válogatott, de már világbajnok középső védő, Skhordan Mustafi szívesen futballozna ismét szülőhazájában. A 22 esztendős játékos 2009-ben igazolt el Hamburgból, az Everton érintésével írt alá 2012-ben a Sampdoria együtteséhez. Olaszországaban közönségkedvenc lett belőle.

“A perpsektíváknak illeszkediük kell. Mint német válogatott játékos szép lenne, hogyha a Bundesligában játszanék. És ajnálataim is vannak.” – mondta Mustafi a ‘Sport Bild’-nek.

Mustafi, akinek felmeői Albániából származnak a hírek szerint a Bayer Leverkusen, az FC Schalke 04 és a Hamburger SV figyelmét hívta fel magára. A korábban U17-es Európa Bajnokságot is nyerő védő szerződése még 2016 nyaráig szól Genovában, piaci értékét 7 millió euróra taksálja a Transfermarkt.

“A következő döntés fontos lesz. Egy nagy klub lenne a következő lépés számomra. De nem kell eligazolnom. Izgatottan várom, mit nyújtanak nekem.”

Galeß