Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Izraeli sztárral erősített az Austria Wien

A Stade Rennesbe szerződő Philipp Hosiner utódja egy izraeli válogatott játékos lesz, aki karrierje során először kóstolhat bele a légióskodásba.

fkaustria.at

Hivatalos megosztóján közölte az FK Austria Wien csapat, hogy megszerezték Omer Damari játékjogát. A 25 esztendős csatár szülőhazájából, Izraelből érkezett Ausztriába, a Hapoel Tel Aviv 1,2 millió eurót kapott a futballistáért. Damari a szezont rosszul kezdő Austriánál nagyon fontos szerepet tölthet be.

“Boldog vagyok, hogy végre az Austriánál lehetek – egy igazi nagy klub, ahol különleges futballt játszanak és nagy támogatásban részesül. Minden évben szeretnék nemzetközi szinten is játszani és a ligában is sikeres lenni.” – mondta az új szerzemény.

Damari. aki már 12-szeres válogatottnak mondhatja magát az előző idényben 25 bajnokin 21 alkalommal köszönt be és az Európa Ligában is öt találatot számlál. A gyors és technikás csatár 2018 nyaráig szóló szerződést szignált Bécsben.

“Omer Damari pontosan olyan játékos, akit a rendszerünkbe kerestünk. Eleinte nem volt nekünk biztosítva, hogy egy ilyen minőségű játékost igazolhassunk, de makacsok maradtunk és örülünk most annak, hogy itt van.” – nyilatkozta Thomas Parist, a violák elnöke.

Galeß