Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar játékossal erősíthet a Lazio

Újfent komoly kérője akadt a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, a Budapest Honvédot erősítő Vécsi Bálintnak, akit ezúttal az SS Lazio szemelt ki magának.

Kép Forrása: uefa.com

A 21 esztendős kétszeres magyar válogatott labdarúgó iránt az utóbbi időben több neves külföldi klub is érdeklődést mutatott, neve szerepelt a Juventus játékosmegfigyelőinek listáján, míg a Galatasaray télen tesztelte is Vécsei képességeit, ám transzfer nem következett be.

A jó fizikai felépítéssel és kellő technikai képzettséggel felvértezett középpályásért az nso.hu információi szerint akár 500 ezer eurót is letenne az asztalra az olasz együttes. Vécsei piaci árát 400 ezer euróra taksálta legutóbb a transfermarkt.de, míg szerződése 2016 nyaráig érvényes a Honvéddal.

Olaszországot sokan úgy hívják, a magyar tehetségek temetője, az utóbbi időben számos fiatal megjárta már az országot, ám jelentős sikereket egyikőjük sem tudott elérni, egytől-egyig alacsonyabb osztályú klubokban játszanak, vagy játszottak a korábbi nagy reményekkel ellentétben.

Vécsei a magyar bajnokságban igen csak jól játszik, kitűnik, nem véletlenül pont iránta érdeklődnek, ám sajnos tudjuk, hogy ami a magyar élvonalban elegendő, az külföldön, vagy fogalmazzunk úgy, hogy nyugaton édes kevés…

Arrow