Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Messi az egyik legnagyobb, és megérdemelte…”

Hosszú-hosszú idő után végre érdemleges eredményt ért el az argentin válogatott egy Világbajnokságon. Az “Albiceleste” legnagyobb fegyvere pedig nem is lehetett volna más, mint a négyszeres aranylabdás Lionel Messi. Az FC Barcelona csillaga végül meg is kapta a jutalmát, ugyanis ő lett a torna legjobb játékos, bár ez aligha enyhített fájdalmán, ami a döntő tegnapi elvesztése jelentett számára.

www.goal.com

Sokak szerint pedig Messi csak akkor tekinthető majd a Világ legnagyobbszerűbb játékosának, ha nagy elődjéhez, Diego Maradonához hasonlóan ő is begyűjt majd legalább egy világbajnoki címet. A jelek szerint ezt a véleményt nem osztja az argentin válogatott várhatóan leköszönő szövetségi kapitánya, Alejandro Sabella:

“Azt hiszem, hogy Ő már most ott van a legnagyobbak között. Itt volt a tornán, és ki is tett magáért. Azt hiszem megérdemelte az Aranylabdát. Rendkívülien játszott a Világbajnokságon. Alapvető tényező volt, egészen a döntőig. A saját jövőmről még nem tudok beszélni. Nem is tudom mit mondjak a jövőről. Pihenni akarok,még egy kis időt eltölteni a játékosaimmal, majd a családommal. Pihennem kell egy pár napot, és aztán majd meglátjuk. Nagyon büszke vagyok. A VB-n a fiúk mindent kiadtak magukból, és mindent megtettek Argentínáért, és a csapatért. A játékosok megérdemlik a csodálatos hazavárást Argentínában, mert az utolsó izzadságcseppet is a pályán hagyták.” – büszkélkedett az elmúlt évtizedek legnépszerűbb argentin mestere.

Balogh József