Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho véleménye az RB Salzburgról

Az FC Chelsea sok élcsapathoz hasonlóan Ausztriában készül fel az új idényre, a kékek trénere, José Mourinho véleményt is formált az osztrák pontvadászatról.

footymatters.com

Ausztria hegyei és szép hoteljeinek köszönhetően nyaranta nyújtanak tökéletes körülményeket az edzőtáborozó klubok számára. Az FC Chelsea a következő szezonra Veldenben készül fel, ahol egy kastályhotelban szállnak meg. A Londonból érkezett sztárklub edzője, José Mourinho az oszták ‘Kurier’-nek nyilatkozott Ausztria híres játékosai és a Tipico Bundesliga kapcsán.

“Este nyugodtan tudnak a játékosaim sétálni menni a nélkül, hogy tiszteletlenül megrohannák őket” – mondta Mourinho, majd kitért David Alabára és Marko Arnautovicra is:

“Alaba a világ egyik legjobb balhátvédje. Szeretem őt ebben a pozícióban nézni, ahogy játszik. A középpályán már annyira nem tetszik, de ez csak az én véleményem. Arnautovical sok örömünk volt az Internél. Nem igazán játszott, de remélem, hogy tanult valamit. Követem, hogy mit csinál.”

A sokak által kritizált Red Bull projectre is kitért. “Néztem a Salzburg Ajax elleni meccsét. Igen jó szintet hoztak, egy jó szervezet. Hogyha megint az Európa Ligában játszanak, az egyik legjobb csapat lesznek ott. De a bajnokságnak nem jó, hogyha mindig csak egy klub nyer. Azt nem kívánom a Salzburgnak, hogy rosszabbak legyenek, hanem azt, hogy a többiek jobbak.”

Galeß