Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Németországba igazolt a Benfica tehetsége

Mint azt a német sajtó már a múlt héten is sejtette, az FSV Mainz 05 egy szerb játékossal erősítette meg sorait, a reménység Portugáliából érkezett.

record.xl.pt

Hivatalosan is megerősítette a Mainz 05, hogy kölcsön vették az SL Benfica szerb válogatott játékosát. Filip Djuricic tavaly nyáron érkezett a holland Heerenveen együttesétől, a nyolc millió euróért szerződtetett tehetség azonban nem kapott elég játéklehetőséget, így a Bundesligában szerezhet majd tapasztalatot.

“Djuricic egy fiatal játékos, aki remek teljesítményével Európa egyik top klubjához dolgozta fel magát. Örülünk neki, hogy egy évre kölcsön tudtuk venni, és hogy látja nálunk az esélyt, hogy tovább haladjon fejlődésében.” – fogalmazott Christian Heidel sportigazgató.

A 15-szörös szerb válogatott támadó csütörtökön csatlakozik majd a Mainz csapatához, ahol új klubjával fejezi majd be az edzőtábort.

A 22 esztendős játékos pályafutása jelentős részét hollandiában töltötte el, 99 Eredevisie mérkőzésen lépett pályára. Djuricic mind a gólok szerzésében és előkészítésében is jeleskedik, nagy erőssége lehet a Mainznak.

Galeß