Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Lavezzi távozhat, spanyol sztárcsapatba tart – sajtóhír

A spanyol AS információi szerint az Atletico Madrid vezetősége komolyan gondolja Ezeqiel Lavezzi szerződtetését, a transzfer érdekében pedig meg is tették az első lépéseket.

Kép Forrása: europe1.fr

A hírek szerint a Matracosok vezérigazgatója Miguel Angel Gil a francia fővárosba utazott, hogy személyesen kezdeményezzen tárgyalásokat a labdarúgóval és csapatával a regnáló francia bajnok Paris Saint-Germainnel.

A 29 esztendős argentin válogatott támadó 2012-ben a Napoli együttesét hagyta maga mögött, a franciák akkor 29 millió eurót fizettek érte, ám a párizsi kaland nem úgy alakult, ahogyan azt a felek elképzelték. Lavezzi 90 mérkőzésen szerepelt és csupán 23 gólt szerzett, igaz a csapatban olyan labdarúgók osztoznak a találatokon vele egyetemben, mint Cavani, vagy éppen a csapat házi gólkirálya a svéd Zlatan Ibrahimovic. Halkan megjegyezzük, hogy Cavani is a távozók között lehet, a párizsiak vezetősége ezzel készítheti elő Di Maria érkezését, aki elképzelhető, hogy 70 millió euróba kerül majd.

Lavezzi piaci árát a transfermarkt.de 21 millió euróra taksálja, szerződése pedig még két szezonra érvényes, 2016 nyarán jár, vagy járna le.

Arrow