Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VB 2014: Mourinho elárulta, szerinte kik voltak a legjobbak

Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea trénere José Mourinho többnyire egyetértett a FIFA döntésével, ám a torna legjobbjának nem Messit választotta.

Kép Forrása: blogg.svt.se

A Special One teljes mértékben egyetértett azzal, hogy a legjobb fiatal játékos Paul Pogba a francia válogatott középpályása lett, míg azt a döntést sem vitatta, hogy a legjobb kapus a végső győzelmet ünneplő németek hálóőre Manuel Neuer lett. Mourinho szíve csücskét soha nem Lionel Messi jelentette, ennek megfelelően pedig nem is az argentin zseni mellett tette le voksát, hanem az Oranje és a Bayern München ásza Arjen Robben kapta meg a portugál elismerését.

Messi “győzelme” igen csak megosztja a futballtársadalmat, vannak olyanok, akik az első ötbe sem rakták volna az FC Barcelona sztárját. Egy biztos, ezeket a címeket már senki nem veszi el a játékosoktól, véleményt lehet formálni, de a történelmet megmásítani nem lehet…

Mi pedig arra is kíváncsiak vagyunk, hogy TI miként láttáok a dolgokat, így indítunk egy szavazást mindhárom kategóriában.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Arrow