Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Védőt vett a Paris Saint-Germain – hivatalos

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Paris Saint-Germaint hivatalos honlapján jelentette be az elefántcsontparti válogatott védő Serge Aurier “megszerzését”.

A 21 esztendős jobb oldali védőt az előző szezonban posztján a legjobbnak választották és bekerült a francia élvonal 2013/2014-es álomcsapatába. A Toulouse fiatal tehetsége egy esztendőre kölcsönszerződéssel érkezik a francia fővárosba és amennyiben teljesítményével elégedett a PSG vezetősége opciós joguk lesz Aurier megvásárlására. Bizonyára sokakban felmerül a kérdés, hogy a pénzügyileg dúsgazdagnak számító klub miért kölcsönszőredéssel vacillál! Nos, a válasz nagyon egyszerű, a pénzügyi szabályzás miatt eléggé kötött a klub keze jelenleg.

Serge Aurier piaci árát a transfermarkt.de 6.5 millió euróra taksálja, a Toulouse színeiben idáig 80 tétmérkőzésen lépett pályára, védő létére pedig 8 gólt és 12 gólpasszt jegyez. Ott volt a brazíliai világbajnokságon a csoportkörből kieső elefántcsontparti válogatottal.

Kezdő helye szinte biztosított, ugyanis a rutinos 30 esztendős Christophe Jallet a nagy rivális Lyon együttesében folytatja pályafutását.

Arrow