Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A német játékos lemondott a VB-döntőről!

Emlékezetes sérülést szenvedett el az idei Világbajnokság döntőjében Christoph Kramer. A Borussia Mönchengladbach játékosa agyrázkódással szaladgált volna a pályán, a minap pedig ezzel az esettel kapcsolatban nyilatkozott a sajtónak.

www.foxnews.com

Bár már lassan két hónapja, hogy véget ért a 20. Labdarúgó Világbajnokság, itt-ott még mindig találkozhatunk utózöngékkel, amelyek érdeklődésre adhatnak okot. Ilyen, a végül aranyérmes német válogatott fiatal játékosának megszólalása.

A 23 esztendős Kramer a finálé 32. percében kapott a fejére Ezequiel Garaytól, ezután pedig teljesen zavartan viselkedett, lévén még a játékvezető, Nicola Rizzoli szerint is furcsát kérdezett: „Spori, ez már a finálé?”.

A német Focus magazinnak így vallott Kramer:
„Az orvosok már biztosak abban, hogy az emlékeim a vb-döntő első félórájáról már nem fognak visszatérni.” – dohogott a fiatal középpályás.

Utóbbi megállapítással pedig kijelenthető, hogy Kramer lesz a történelem első játékosa, aki még azt is elfelejtette, hogy valaha világbajnoki döntőben játszott volna. Bár alighanem a kiérdemelt aranyértem azért felvidítja a gladbachi játékost.

Balogh József