Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balotelli orvosira érkezett új csapatához

A pénteki nap folyamán orvosi vizsgálaton vesz részt Mario Balotelli az olasz válogatott fenegyereke, aki visszatér Angliába és az Anfield lesz az új otthona.

A Manchester City egykori gólfelelőse 2013-ban hagyta el a Premier Leaguet és 20 millió euró ellenében Milánóba szerződött, ahol a szenvedő piros-feketék kulcsemberének számított. Tétmérkőzésen 43-szor öltötte magára az AC Milan mezét, ez idő alatt pedig 26 alkalommal zörgette meg az ellenfelek kapuját.

A Liverpool és a Milan megegyezett egymással, ha minden igaz, Mario 17,5 millió font ellenében lesz a vörösök játékosa és jövő héten akár már Sturridge-Balotelli duóval rohamozhat Rodgers csapata.

Amennyiben mindent rendben találnak az orvosok, jöhet az aláírás és a költözködés. A pool egy öt esztendős, tehát igen hosszútávú kontraktust kínált Balotelli számára, aki 107 ezer eurót keres majd hetente, éves fizetése pedig a bónuszokkal együtt 6 millió fölé emelkedhet.

Balo már el is búcsúzott a társaktól, barátoktól, sok sikert kívánt nekik és a csapatnak egyaránt.

Ezzel pedig az is kiderült, hogy hiábavalóak voltak az Arsenal erőfeszítései, a pool lecsapta az Ágyúsok kezéről a kiszemelt prédát. Coutingo, Sterling, Sturridge, Balotelli, Gerrard, nem egy gyenge támadószekció…!

Arrow