Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: Két kiszemelt Spanyolországból – “Tökéletes lenne.”

Komoly gondjai vannak a sérültek miatt az FC Bayern Münchennek, a spanyol légiós mellett egy világbajnok is hosszabb távra dőlt ki, érkezhet az erősítés.

welmeisterschaftsbilder.com

Bastian Schweinsteiger sérülten játszotta végig a Világbajnokságot, e miat még sokáig nem lesz bevethető. A Bayern München ügyvezetője, Kalr-Heinz Rummenigge csak annyit mondott, “ez tovább tart majd, mint két-három hét.” Schweini mellett Thiagi Alcántarára sem számíthatnak még, mindez azt jelenti, hogy egy védő mellett a középpályára is igazolnak a bajorok.

Az egyik jelölt nem meglepő módon a spanyol bajnokságban érdekelt Athlétic Bilbao alkalmazásában áll. A ‘Spor Bild’ szerint a Bayern már hosszabb ideje megfigyeli Ander Iturraspét. A 25 esztendős középpályás az elmúlt négy szezonban meghatározó tagja volt a baszkoknak.

Iturraspe átigazolási ügye elhúzódhat, szerződése még 2017-ig szól, de két éve Martínez is az átigazolási időszak utolsó napjaiban írt alá Münchenben. Az egyszeres spanyol válogatott futballista piaci értékét 12 millió euróra tartja a Transfermarkt.

gool.net

Ismét felvetődött Sami Khedira neve is, a Real Madrid világbajnokának jövőre ugyanis lejár a szerződése. A Bayer tiszteletbeli elnöke, Franz Beckenbauer a ‘Sport Bild’-nek az alábbi nyilatkozatot tette: “Khedira minden csapatba illik. Hozzánk pedig különösen jól passzolna, a hatos pozícióban hihetetlenül jól játszik. Lahmmal vagy Schweinsteigerrel remek duót alkotna. Tökéletes lenne.”

A Real Madrid egyébként nem gördítene akadályt Khedira távozása elé.

Galeß