Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casillas: „A Real képes lehet az Undecimára!”

A Real Madrid veterán kapusa, Iker Casillas úgy véli, hogy ahogyan tavaly, úgy idén is képesek lehetnek arra, hogy a rendkívül erős Bajnokok Ligája mezőny ellenére is besöpörjék a legrangosabb európai klubtrófeát.

www.tuteve.tv

És ha bejönnek Casillas várakozásai, akkor történelmi tettet hajtana végre a Real Madrid. Ugyanis a BEK/BL rekorder együttesnek már ez lenne a 11. végső sikere a sorozatban, azaz a korábban hangoztatott decima után következne az „Undecima”.

Kitörő öröm, és lelkesedés fogadta a „Királyiak” tavaszi, lisszaboni sikerét 12 év szünet után. Ám már akkor is kérdés volt, hogy vajon Cristiano Ronaldoék képesek lesznek-e a Bajnokok Ligája történetében először a címvédésre. Természetesen az idei kiírás még csak a selejtezőinél tart, de a találgatás már most megy, illetve a fogadkozások. Így tesz a Real portása is, aki immár újra abszolút első számú megoldásnak számít, az Ancelotti-csapat kezdőjében.
„Szerintem az erő mindig is bennünk volt. Egy, vagy két alkalommal már nagyon közel voltunk a döntőhöz, de végre megnyertük a tizedik Bl-címünket tavaly. Nehéz lesz a megvédése, de most még több vágy, és eltökéltség van bennünk, mint tavaly. Van egy nagyon jó csapatunk, akik ráadásul tapasztaltabbak, és érettebbek. Remélem meg tudjuk nyerni az „Undecimát”.” – bizakodott a világ-, és Európa bajnok Casillas.

Balogh József