Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: Simán jutott tovább a Tottenham és a Villarreal is – eredmények

Az Európa Liga utolsó selejtezőkörében simán jutott tovább a Villarreal és a Tottenham is. Nehezen, de bent van a csoportkörben a Torino is.


Tottenham – AEL Limassol 3-0
Tj: Tottenham 5-1-es összesítéssel

A mérkőzés azonnal egy csúnya sérüléssel kezdődött, ugyanis a vendégek kapusa Fegrouche a 6. percben nagyon rosszul jött ki, és buktatta Naughtont, amibe a kapus nagyon csúnyán belesérült és le is kellett cserélni. A megítélt büntetőt a fiatal Kane erőből középre rúgta, de a csereként beálló Pulpo a kapu közepébe tartó lövést hárítja. Az első félidő további részében az angol csapat próbálkozott végig, és a büntetőt hibázó Kane-nek sikerült betalálni Paulinho passzából a 44. percben! Így 1-0-val mehettek szünetre a csapatok.

A 2. félidőt ugyanúgy kezdte a Tottenham, mint az elsőt, azaz presszionáltak. Az 50. percben meg is lett az eredménye, hiszen az Limassol 16-osánál Chiriches szerez labdát, ami Paulinho elé pattan, és a Brazil egy csel után kirúgja a hosszú sarkot, ezzel 2-0!
A 65. percben Edmar kezezése után újra büntetőhöz jut a Londoni gárda, de ezúttal Townsend állt oda és higgadtan a bal alsóba lövi a labdát, 3-0!
A 84. percben szép mozdulatsorokat láthattak a nézők, hiszen Paulinho ollózását követően Pulpo védett szépen.
A Tottenham megérdemelten jutott tovább, hiszen végig kezükben tartották a párharcot, és végig domináltak mindkét mérkőzésen, így nem is csoda, hogy 5-1-es összesítéssel ejtették ki Cyprusi ellenfelüket.

Villarreal – FC Astana 4-0
Tj: Villarreal 7-0-val

A sárga tengeralattjáró simán hozta az első mérkőzést a Kazah ellenfél ellen idegenbe, így a visszavágóra a B csapattal álltak fel, de itt is sima győzelmet arattak. Laza 7-0-val mentek tovább, de vasárnap jön az igazi erőfelmérő, hiszen a Barcelonát fogadja a csapat.

Sparta Praha – Zwolle 3-1
Tj: Sparta Praha 4-1-gyel

Rapid Wien – HJK Helsinki 3-3
Tj: HJK Helsinki 5-4-es összesítéssel

FC Zürich – Trnava 1-1
Tj: Zürich 4-2-vel

Torino – RNK Split 1-0
Tj: Torino 1-0-ás összesítéssel

Nacional – Dinamo Minszk 2-3
Tj: Dinamo 5-2-vel

Szajevics Patrik